BÖLGEMİZ:
GS TROPHY TURKEY MOTOSİKLET GRUBU IĞDIR'DA

  GS Trophy Turkey Motosiklet grubu üyeleri, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu turu kapsamında Iğdır’ı ziyaret ettiler.

          1992-1994 yılları arasında Iğdır Jandarma Alay Komutanlığı görevi yapan Abdulkadir Eryılmaz’ın oğlu diş hekimi Koray Eryılmaz’ın da arasında bulunduğu grup, Tuzluca ve Iğdır’ı gezdiler.


      Grup üyesi Koray Eryılmaz geziyle ilgili yaptığı açıklamada, “GS Trophy Turkey Motosiklet grubu olarak ülkemizin bölgelerini keşfetmeye devam ediyoruz. Kars’tan başlayarak Iğdır, Van, Hakkari, Mardin, Elazığ, Tunceli illerini motosikletle dolaşacağız. Iğdır’da 1994 yılında en son bulundum. Iğdır çok değişmiş. Çok güzelleşmiş. Vali Yolu bölgesi muhteşem olmuş. Grubumuzdaki herkes Iğdır’ı çok beğendi” şeklinde konuştu.

         GS Trophy Turkey Motosiklet grubu üyeleri, Tuzluca tarafından Iğdır’a giriş yaptıklarını girerken yeşil ile beyazın bütünleştiği bir manzara ile karşılaştıklarını Ağrı Dağının tepesinin karlarla, Iğdır’ın ise yeşil olduğunu bu iki manzaranın görülmeye değer olduğunu vurguladılar.


         Türkiye’nin her bölgesinin kendine has güzelliği olduğunu belirten motosiklet tutkunları gittikleri her yerde insanların kendilerini sıcak karşılayarak çay ikram ettiklerini ve yardımcı olduklarını söylediler.  Yaklaşık 7 bin km yol yapacak olan GS Trophy Turkey Motosiklet grubu üyeleri Doğubayazıt ilçesinde İshak Paşa sarayını gezdikten sonra Van iline gideceklerini belirttiler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku