BÖLGEMİZ:
SAMSUNDAN IĞDIR'A İÇLERİ ISITACAK GÖNÜL KÖPRÜSÜ...

 Öğretmen Özkan Oğan’ın yazışma ve sosyal medya paylaşımı ile Samsun Atakum Seyfi Demirsoy ilkokulu öğrencileri evde oynadıkları oyuncaklarını hediye paketine sararak Iğdır’da oyuncağı olmayan çocuklara gönderdiler. Öğretmen Özkan Oğan’da oyuncakları alarak ana sınıfında oyuncağı az olan merkez Nedim Kuyumcu İlkokuluna getirerek okul idaresine teslim etti.

Okulda bulunan anaokulu öğrencileri oyuncakları görünce sevinerek oyuncaklarla oynamaya başlayarak teşekkür ettiler mutlu olduklarını söylediler.



Samsun’dan Iğdır’a gönül köprüsü kuran Öğretmen Özkan Oğan,” Samsun Atakum Seyfi Demirsoy ilkokulu öğrencilerine, idarecilerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımız çok mutlu oldular,bu projede emeği geçen okul müdürüne ve okul aile birliği başkanına sonsuz teşekkür ediyoruz.

Bu soğuk kış günlerinde minik çocuklarımızın gülüşleri yürekleri ısıttı. İnşallah bu proje ile bir ilke imza atarız. Herkes evinde oynamadığı oyuncakları taşradaki çocuklara göndererek güzel mutluluklara imza atabilirler.”dedi.

Nedim Kuyumcu İlkokul idareci ve öğretmenleri de, oyuncakları gönderenlere teşekkür ettiler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku