BÖLGEMİZ:
TADDEF'TEN AZERBAYCAN KONSOLOSUNA HAYIRLI OLSUN VE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

 Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Iğdır Azerbaycan Evi Derneği  ve Türkiye Azerbaycan  derneği,Azerbaycan Kars Başkonsolosluğuna bağlı olarak çalışan Iğdır konsolosluğuna atanan Elnur  Salayev’e hayırlı olsun ziyareti yaptı.

        Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve Iğdır Azerbaycan Evi Derneği   başkanı   Serdar Ünsal, Türkiye Azerbaycan Derneği,Iğdır şube başkanı İlteriş Kağan Taşkınsu , konsolosu ziyaret ederek  dernek hakkında bilgi verip hayırlı olsun dileklerinde bulundular.Başsağlığı dilediler.

            Azerbaycan’da meydana gelen helikopter kazasında şehit olanlar için başsağlığında bulunan  Serdar Ünsal,:”Helikopter kazası bizi üzmüştür.Azerbaycan’ın ve Türk dünyasının başı sağ olsun. Azerbaycan Baş konsolosu Nuru Guliyeve de sizin nezdiniz de başsağlığı diliyorum.  Biz bu derneği kurarken hiçbir menfaat ve karşılık beklemeden kurduk . Derneğimiz ilkesi “Türkiye ve Azerbaycan’ı karşılıksız sevmektir.” Bu felsefe ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Hiç bir menfaat beklemeden Türkiye ve Azerbaycan’ı karşılıksız sevenler derneğimizin üyesidir. Sivil toplum örgütü olarak her alanda Türkiye ve Azerbaycan’ın sesi olmaya iki ülkenin menfaatleri için mücadele etmeye çalışıyoruz. Özellikle her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Türkiye ve Azerbaycan’ı zorda bırakmayı amaçlayan Ermeni diasporasına karşı mücadele ediyor onların gerçek yüzlerini kamuoyu oluşturarak dünyaya basın yayın aracı ile duyurmaya çalışıyoruz. Çeşitli toplantılarla Ermenilerin gerçek yüzlerini anlatıyoruz. Iğdır’ımıza hoş geldiniz. ”


                Türkiye Azerbaycan Derneği,Iğdır şube başkanı İlteriş Kağan Taşkınsu’da ,”Helikopter kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum.Başınız sağ olsun her zaman Azerbaycan’ın yanında olduk bundan sonrada olacağız.Yeni göreviniz hayırlı olsun. “dedi.

                Azerbaycan Kars Başkonsolosluğuna bağlı olarak çalışan Iğdır konsolosluğuna atanan Elnur  Salayev’de, “ ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Helikopter kazasından dolayı üzüntülüyüz. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Iğdır’da en iyi şekilde görev yapmaya Iğdır halkına hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizler umumi liderimiz Haydar Aliyev’in dediği gibi “iki devlet bir milletiz. Dernek çalışmalarınızı basından okuyoruz. Açıklamalarınız ve çalışmalarınız iki kardeş ülke halkını daha çok birbirine bağlayacaktır.Sizler Ulu önder Atatürk’ün dediği gibi “Azerbaycan’ın sevincini sevinciniz,acısını ,acı üzüntüsünü üzüntü olarak”görebilen hissedebilen bir derneksiniz bütün üyeleriniz kutluyor başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku