BÖLGEMİZ:
TAMER AKBULUT'A PLAKET

 Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde 5 yıldır İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğünü başarılı şekilde  yürütmekte iken Metoroloji 16.Bölge Müdürlüğüne naklen atanan Tamer Akbulut'a İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından veda yemeği düzenlendi.


         Yemeğe İl Müdürü Özkan Yolcu, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve personeller katıldı. 5 yıllık çalışma süresinde 2 Başarı, 1 Üstün Başarı ve 1 Maaşla ödüllendirme Belgesine layık görülen Tamer Akbulut'a başarılı çalışmalarından dolayı İl Müdürü Özkan Yolcu, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri  tarafından plaket verildi.



        Özkan Yolcu ,”Tamer Akbulut kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum.5 yıl boyunca başarılı bir şekilde görevini yaptı.Gönlümüz  görevine devam etmesinden yanaydı.Hayırlı olsun .Yeni görevinde de başarılı işler yapacaktır.”dedi.

           Tamer Akbulut  ise onuruna verilen yemek için İl Müdürümüze, İdareci arkadaşlarımıza ve mesai arkadaşlarına katılımından dolayı ve bu göreve layık gören il Müdürü Özkan Yolcu'ya teşekkür ederek vedalaştı.

   Tamer Akbulut’a Yeni görevinde başarılar dileriz.



Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku