BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

CHP'li Mİlletvekilinden Özışık'a “Yine yüzünüz kızarmayacak”

Gazeteci Süleyman Özışık, AK Partili belediyelerden “Yazarlık Okulu Projesi" adı altında ödeme aldığı iddialarını yalanlaması üzerine CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ödeme belgelerini sosyal medya hesabından yayınladı. Başarır yaptığı paylaşımda “Yine yüzünüz kızarmayacak ama ben paylaşayım.” ifadelerine yer verdi.

 CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır katıldığı bir televizyon programında gazeteci Süleyman Özışık’ın 4 ilçe belediyesi ve bir büyükşehir belediyesinden “Yazarlık Okulu Projesi” adı altında program hizmet alımı yaptığını açıklamıştı. Başarır, “Bir tane savcı sormuyor ‘Ne kitap yazmış Süleyman Özışık Bursa’ya yazarlık dersi verir?’ Kim bunlar?” ifadelerine yer vermişti.

“İSPATLAMANA FIRSAT VERECEĞİM”

Bunun üzerine Özışık’ın sosyal medyada Başarır’a “Söylediğin rakamların binde birini almadım. Bu iftiralarını mahkeme salonunda ispatlamana fırsat vereceğim. Sonra nasıl kıvırdığını da cemi cümle aleme izleteceğim söz!" dedi.

“BİNDE BİRİNİ ALMADIM DEDİĞİN PARANIN MAKBUZLARININ BİR KISMI”

Paylaşımın ardından CHP’li Ali Mahir Başarır AK Parti dönemindeki Gemlik Belediyesi’ne ait bazı belgeleri paylaştı. Başarır’ın paylaştığı belgelere göre Özışık’a hizmet alımları kapsamında 10 bin TL, 33 bin 700 TL ve 15 bin TL ödemeler yapıldı. Başarır yaptığı paylaşıma "Kıvırmaktan bahsedecek en son kişiler görüyorum ki en sonunda utanma duygularını da yitirmişler! Şerefinizi ortaya koyduğunuz olayın sonucunu tüm Türkiye hd izledik. Yine yüzünüz kızarmayacak ama ben paylaşayım. 'Binde birini almadım' dediğin paranın makbuzlarının bir kısmı” notunu düştü. KENT YAŞAM

chp-li-basarir-dan-suleyman-ozisik-a-belgeli-yanit-889605-1.

chp-li-basarir-dan-suleyman-ozisik-a-belgeli-yanit-889606-1.

chp-li-basarir-dan-suleyman-ozisik-a-belgeli-yanit-889607-1.

chp-li-basarir-dan-suleyman-ozisik-a-belgeli-yanit-889607-1.

chp-li-basarir-dan-suleyman-ozisik-a-belgeli-yanit-889645-1.

chp-li-basarir-dan-suleyman-ozisik-a-belgeli-yanit-889608-1.

                                                                                                                           

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz