BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

Cumhurbaşkanı Erdoğan,Cantürk Alagöz ile Iğdır farklı konuma gelecek”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Iğdır Memur-Sen Teşkilat Buluşmasına Telefonla Bağlanarak 28 Mayıs’tan sonra Iğdır bölgenin cazibe merkezi olacaktır.”dedi.

 Alyans düğün salonunda düzenlenen yemekli , Iğdır Memur-Sen teşkilat buluşmasına  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon ile bağlanarak toplantıya katılanlara seslendi.

               Yemekli teşkilat buluşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs'ta AK Parti Iğdır Milletvekili seçilen Cantürk Alagöz'ün telefonuyla programa canlı olarak bağlandı.
                                  

             Cumhurbaşkanı Erdoğan, salonda bulunan memurları ve Iğdırlıları selamlayarak,şunları söyledi:” "Iğdır'da gerek parti teşkilatımız gerekse Cantürk kardeşimizle birlikte yeni bir döneme gireceğiz. Bu yeni dönemde Iğdır, farklı bir sıçramayı gerçekleştirecek. İnşallah atacağımız adımlarla Iğdır- Azerbaycan arasında da yeni adımları atmak suretiyle Iğdır ile Nahçıvan arasındaki beraberliği inşallah gerek demir yolunda, gerek ise otoyolda çok daha güçlü bir hale getireceğiz. Ben sizi burada selamlıyorum ve gerek parti teşkilatımız, gerekse Cantürk kardeşimiz Iğdır'da çok çok faydalı işler gerçekleştirecek. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

             Cantürk Alagöz de, "Sayın Cumhurbaşkanım saygılarımı sunuyorum, emanetiniz bizlerde merak etmeyin" ifadelerini kullandı.

         Daha sonra kürsüye çıkan Memur Sen başkanı Erkan Çiğdem ,Ak parti il başkanı Ali Kemal Ayaz,ve Milletvekili Cantürk Alagöz birer konuşma yaparak 28 Mayıs’ta sandığa gidilmesini, ülkenin istikrarı ve güzel şeylerin olunması için oyları Recep Tayip Erdoğan’a verilmesini istediler.

         Milletvekili Cantürk Alagöz, “İşsizliği ortadan kaldırma sözümü 2.5 yıl içinde yerine getireceğim. Daha güzel şeylerin olması için oylarınızı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verin ki elim güçlü olsun”dedi.

              Ak parti il başkanı Ali Kemal Ayaz’da” 28 Mayıs’ta tarih yazalım sayın Cumhurbaşkanımıza oyumuzu verelim.”şeklinde konuştu.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz