BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

Edirne’den Kars’a anlayışıyla

Hizmette sınır tanımayan Milletvekili Şamil Ayrım, İstanbul’dan seçilmesine rağmen memleketi Iğdır için de her ortamda hizmet için gerekeni yapıyor.

 AK Parti’den İstanbul 3. bölgeden Milletvekili seçilen Şamil Ayrım, gerek seçim bölgesinde olsun gerek ise TBMM çatısı altında Iğdır için de elinden geleni yapıyor. Ayrım, seçim bölgesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde yine yöre halkının istek ve şikayetleriyle karşı karşıya kalıyor.

IĞDIR’IN YANLIŞ KADASTROSUNA DA EL ATTI

Ayrım, geçtiğimiz gün Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi makamında ziyaret ederek 2016’da Iğdır’ın köy ilçe ve beldelerinde yapılan kadastro yenileme çalışmalarından kaynaklanan eksen kaymalarının düzeltilmesini istedi. Söz konusu eksen kaymalarının yolların, su kanallarının, tarlaların birbirine girdiğini belirten Ayrım, “Bu kaymalar yüzünden yörede yaşayan vatandaşlar birbirine düşmekte, kavgalar olmakta ve istenmeyen sonuçlar yaşanmaktadır.” dedi.

Bölgede devletin kurumları aracılığıyla yapacağı hizmetlere de yansıdığının altını çizen Ayrım, “Bu kaymalar yüzünden hem devletimiz yeniden istimlak gibi maddi ve manevi zarara uğratılmakta hem de vatandaşlar arasında büyük sorunlar yaşanmaktadır. Dolayısıyla hizmetin de aksamasına neden olan bu kaymaların düzeltilmesi için 2016 yılında yapılan Kadastro çalışmasının iptal edilerek yenilenmesi gerekmektedir. Çözümünü konuyu bir kere daha Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli’ye ilettim. Konunun çözümünü rica ettim.” dedi. KENT YAŞAM


Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz