BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

HASTANEDEN TELEFON ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI

 Iğdır devlet hastanesinde cep telefonu hırsızlığı olayını gerçekleştiren şahıs yakaladı.

       Hastane hırsızı, güvenlik kamerası ve mobeseler tarafından görüntülendi.

 

       Edinilen bilgiye göre, Iğdır devlet hastanesinde yaşlı ve yatalak bir hastaya yardım ederek tekerlekli sandalyeye oturtan daha sonra diyaliz bölümüne kadar götürüp yatağına bırakan hatta hastane kantininden su alıp getirip veren İ.S isimli şahıs ,yaşlı hastanın güvenini kazandıktan sonra ,yaşlı hastaya telefonunu ver oğlunu arayıp ne zaman gelecek sorayım diye telefonu aldıktan sonra diyaliz bölümünden çıkarak hızla kaçtı.

 

        Olayın emniyete intikal etmesinin ardından Iğdır Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri  çalışma başlattı.

        Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan titiz bir  çalışmada; olayın  şüphelisi maskeli olmasına rağmen hastane içindeki ve çevresindeki güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilerek şüphelinin eşkali ve nerede olduğu belirlendi.      Emniyet ekipleri tarafından yapılan geniş çaplı çalışmayla olayların şüphelisi İ.S gözaltına alınarak yakaladı.

         18.12.2021 tarihinde Iğdır   Devlet Hastanesinde meydana gelen Telefon Hırsızlığı konusu ile ilgili Iğdır Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri  tarafından yapılan titiz ve özverili çalışma sonucu olayı gerçekleştiren şüpheli şahıs *İ.S isimli şahıs  kısa süre içerisinde tespit edilerek yakalanıp hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı.

Telefonunu alan  hırsızın yakalandığını öğrenen yaşlı hasta S.Ü”Başta Iğdır İl Emniyet Müdürü olmak üzere  Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerini bu titiz ve özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum.Teşekkür ediyorum.Herkes dikkatli olsun bugünlerde kime güveneceğimizi bilmiyoruz.Tanımadığınız kişilere telefonunuzu vermeyin güvenmeyin.”dedi.


Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz