BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

Iğdır’dan yüzlerce Cantürk Alagöz çıkacak

Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Iğdır Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz, merkeze bağlı köylerdeki vatandaşları ziyaret etti.

AK Parti Iğdır Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz, program kapsamında merkeze bağlı Bayraktutan, Çalpala, Hakmehmet, Enginalan köylerini ziyaret etti.

Köy girişinde kurbanlar kesilerek karşılanan Alagöz, Enginalan köyün girişinde kendisini bekleyen yüzlerce vatandaşlalar birlikte köy meydanına kadar yürüdü.

“BU ŞEHİRDEN YÜZLERCE CANTÜRK ALAGÖZ ÇIKACAK”

Köylülere seslenen Alagöz, Iğdır’da gençlerin geleceği için elinden gelen her şeyi yapma hazır olduğunun vurgulayarak konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben bu yolda hiçbir beklentim yok; ‘sen bu gençlerin geleceği için emek veriyorsun, gel bu emeği büyüt, bu çocukların, gençlerin geleceğinde bir payın olsun.’ Israrı ile buraya gelmiş durumdayım. Geleceğimiz olan bu çocukların hatırı için buradayım. Ben buradaki hiçbir çocuğu kendi evladımdan ayırmıyorum, ama şu yirmi günde gördüğüm ve yaşadığımız bu şehri şahsi oyunları, şahsi çıkarları, şahsi menfaatleri için kullanmışlar, kimsede umurlarında olmamış ve tek dertleri kendi cepleri, başka da dertleri de yok.  Bu seçimi kazanacağım, bu gençlerin önünü açacağım, benden sonra yüzlerce Cantürk Alagöz bu şehirde çıkacak. Sizden ricam ne olur komşunuzun çıkarını kendi çıkarınızdan üstün tutun, komşunuzun çocuğunu kendi çocuğunuzdan üstün tutun, bunun içinden de Allah size daha çok verecektir.  Yapacaklarımın sınır yok, bu kent için ne gerekiyorsa yapacağım. Ceketimi çıkardım, kollarımı sıvadım Iğdır’da bir yıl sonra hiçbir sorun kalmayacak, böyle toplantılarda sadece cay içip sohbet etmek için bir araya geleceğiz.” dedi.

Kendisine sevgiyle sarılan köy çocuklarına Alagöz, forma hediye ederek, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Daha sonra Alagöz, Balkan Türkleri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek, burada yaptığı toplantıda kendisine iletilen sorunlarla ilgili notlar aldı. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz