BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

İş Adamı Mikail Göleli gözyaşları içinde toprağa verildi

Iğdır’ın yetiştirdiği değerlerden olan bir dönem MHP Milletvekili seçilen fakat MHP barajı aşamadığı için meclise giremeyen ülkücü dava adamı iş insanı Mikail Göleli gözyaşları içinde toprağa verildi.

 

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Mikail Göleli İstanbul’dan Iğdır’a getirilerek Asri mezarlıkta kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımı ile gözyaşları içinde defnedildi. İstanbul Havalimanından Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanına gelen cenaze burada kalabalık bir insan ve  araç yoğunluğu ile karşılanıp  Sahibüz Zaman Camii'e  getirildi. Daha sonra kalabalık bir vatandaş topluluğu ile Asri mezarlıkta kılınan cenaze namazı ile defnedildi.

              

İYİ BİR EHLİBEYİT DOSTUDUR

 

Burada konuşma yapan Hocalar, Mikail Göleli kardeşimiz yıllarca Iğdır’da inandığı dava uğruna mücadele etmiştir. Onu en verimli yaşında kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisi fakir fukara babası olmuş cezaevinde yatan kader mahkumlarına her zaman destek olmuştur. Iğdır için bir kayıptır.İyi bir Ehlibeyit dostudur.Ailesi ve kendisi sevilen sayılandır.Iğdır'a hizmetleri çok olmuştur.”dediler.


Daha sonra dualar eşliğinde defnedildi.


 

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

 

Cenaze törenine “Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ,MHP eski milletvekili Abbas Bozyel ,Attila Kaya, , Vahit kayırıcı Kars MHP eski  il başkanı Oktay Aktaş Ak parti eski milletvekilleri Nurettin Aras, Ali Güner  ve Erdal Arslan (Dünya kuran okuma birincisi)çok sayıda vatandaş katıldı.


 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz