BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

İŞ İNSANI TACETTİN ŞİMŞEK’TEN YARDIM

  Her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Iğdırlı İş adamı Tacettin Şimşek, bu ramazan ayında da yine yardımda bulunarak ailelere destek oldu.      

               Her zaman hayırseverliği ile tanınan fakir fukaraya yardımcı olan İş adamı Tacettin Şimşek”İlimizde ihtiyaç sahibi ailelere Mubarek ramazan ayı nedeniyle  imkanlar ölçüsünde  destek olduk ”dedi  .

            

                     Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel başkan yardımcısı ve Iğdır Azerbaycan evi derneği başkanı Serdar Ünsal aracılığı ile  Hayırsever iş adamı Tacettin Şimşek,Iğdır da çeşitli işlerde çalışan Azerbaycan vatandaşlarını öğrencileri  de unutmayarak onlara da gıda yardımı yaptı.     

                    Gerek Iğdırlı, gerekse Azerbaycan vatandaşları hayırsever iş adamı Tacettin Şimşek’e teşekkür ederek “Allah razı olsun her ramazan ayında  bizlere destek oluyor.Geçim sıkıntımız vardı “dediler.

                 Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel başkan yardımcısı ve Iğdır Azerbaycan evi derneği başkanı Serdar Ünsal,”Hayırsever iş adamı Tacettin Şimşek, her yıl ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı oluyor.Bu yılda gereken yardımı yapmış derneğimiz vasıtasıyla da Iğdır da yaşayan Azerbaycanlı vatandaşlarımızı bayram öncesi sevindirmiştir.Kendisine derneğimiz adına teşekkür ediyoruz.”dedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz