BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

MERAL AKŞENER”81 İL KADIN KOLLARI BAŞKANIYLA TOPLANTI YAPTI.”

  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Türkiye geneli Kadın Politikaları il başkanlarını Ankara’da bir araya topladı. Iğdır’ı da İYİ parti Kadın kolları başkanı Emine Edebalı temsil etti.

             İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Türkiye geneli Kadın Politikaları il başkanlarını Ankara’da bir araya toplayarak "Yeni, Güçlü, Müreffeh Türkiye’yi  hep birlikte inşa edeceğiz, İllerinizde her eve her bireye ulaşın dinleyin, Politikalarımızı, projelerimizi anlatın biz muhteşem bir kademe ile hazırız, artık biz varız, Türkiye işlenebilir pek çok kaynağa sahip;yeter ki umut var olsunlar " dedi..


      29 Nisan Ankara Bilkent Otel ve Konferans merkezinde programlanan,İYİ Parti Genel Başkanın katıldığı, kadın politikalarından sorumlu başkan Avukat Ünzile Yükselin tertiplediği Türkiye geneli, İYİ Parti il başkan yardımcısı aynı zamanda Kadın Politikalarından Sorumlu il başkanları istişare toplantısı yapıldı

           Toplantı öncesi illerin saha çalışma raporunu isteyen Meral Akşener Iğdır Kadın Politikaları Başkanı Emine Işık Edebalinin saha raporunu inceledikten sonra Iğdır’ı 3 ülkeye sınır olması hasebiyle bölgede çok önemli bir konuma sahip olduğunu çok güzel projelerle doğunun göz bebeği olabileceğini belirtti..

         Proje Sorumluları tarafından Rüzgar gülü ve geleceğe ışık tutan, eğitim,Eko enerji,Yeni istihdam alanları oluşturulması,gibi birçok projelerin tanıtımı ve saha çalışmaları, teşkilatlanma eğitimi ile devam etti, tüm illerin katılımı ile başlayan toplantı  saat:23:30'da sona erdi..

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz