BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

NURGÜL GÜNEŞ AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI SEÇİLDİ

AK Parti Iğdır Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi yapıldı. Iğdır İl Kadın Kolları Başkanlığına Nurgül Güneş seçildi.

Kültür merkezinde yapılan kongreye , AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ,Geçmiş Dönem Iğdır Milletvekili Nurettin Aras,İl başkanı Ali Kemal Ayaz,merkez ilçe başkanı Güven Demirel ve partililer katıldı.

Kongrede, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı yayımlandı.

Kongrede konuşan AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Karabağ zaferini değerlendirerek her zaman Azerbaycanın yanında olduk olacağız da.diyerek Azerbaycan'ın kendi toprakları olan Karabağ'ı kurtarılması herkesi mutlu etmiştir.Karabağ'daki Azerbaycanlı kardeşlerimizi Azerbaycan'a göçkün olarak gitmeye mecbur kıldılar. 27 sene o yurtları katlettiler ama Türkiye büyüyünce, Recep Tayyip Erdoğan büyüyünce, onun kardeş ülkesi Azerbaycan onunla kol kola verip Azerbaycan olarak büyüyünce, lideri büyüyünce 44 günde 27 yıllık esaret bitti." dedi.

İl başkanı Ali Kemal Ayaz,da yaptığı konuşmada AK Parti'nin doğuşu, Türkiye'nin karanlık günlerden kurtuluşudur. Bizim anlayışımızda tehditlere, şantajlara boyun eğmek yok. Bizim anlayışımızda memleketimize hizmet var. Yıllardır hayali kurulan iktidarımız döneminde hayata geçen projelerimizin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tüm düşmanlarına karşı dik durduğunu söyleyen Ayaz, "Esas hizmet yolculuğu 2023'ten sonra başlıyor. Dünümüzle övünüyoruz ama düne takılıp kalmayacağız. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bu can bu bedende olduğu sürece bu dava için mücadele edeceğime söz veriyorum.2023 yılı Ak Partinin bir kere daha zafer yılı olacaktır. İlimizde de büyük başarı bizi bekliyor.Gece gündüz çalışacağız " diye konuştu.

Iğdır İl Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güneş’te ,hedefimiz 2023 yılıdır birlik içinde şimdiden çalışacağız”dedi 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz