BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

ÖĞRENCİLER DÜNYA KABİN GÖREVLİLERİ GÜNÜNÜ KUTLADI.

Iğdır Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü Öğrencileri ve Öğretim Görevlileri Nilgün Çayalan ve Fatih Arslan 31 Mayıs Dünya Kabin Memurları Gününü Kutladı.

        Öğrenciler hocaları ile birlikte Iğdır Şehit Bülent Yurtseven Havalimanına inen İstanbul uçağının Kabin Memurlarını çiçeklerle karşılayarak 31 Mayıs Dünya Kabin Memurları Gününü kutladılar. 

          Bu sürpriz karşısında oldukça mutlu olan kabin ekibi öğrencilere ve hocalara teşekkür ettiler. Öğrenciler ve kabin ekibi arasında kabin memurluğu işe alım süreçleri ve mesleğin koşulları üzerine sohbetler gerçekleşti.

            Kendisi de kabin memurluğu görevi yapmış Öğr. Gör Nilgün Çayalan, önceden kabin memuru olarak şimdi ise kabin memurlarının yetiştiricisi olarak bugünün heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştiriyoruz.  Bu yıl 4. mezunlarını veren Iğdır Üniversitesi Kabin Hizmetleri Bölümünden birçok öğrenci havayolu şirketlerinde kabin memuru ve yer hizmetleri personeli olarak istihdam edilmiştir. dedi.

         Çayalan, “Bölüm öğrencilerimiz derslerini  rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'nın katkılarıyla kurulan uçak kabini şeklinde tasarlanmış Mock UP similasyon sınıfında uygulamalı olarak gerçekleştiriyorlar.”şeklinde konuştu.

        Iğdır Şehit Bülent Yurtseven Havalimanı Müdürü  Fikret Bağca tarafından karşılanan öğrencilere havalimanı hakkında bilgi verildi.Müdür Bağca,” Kapımız öğrencilerimize açıktır. Kendinizi en iyi şekilde yetiştirin siz gençlerimiz geleceğimizsiniz .şeklinde konuştu.

         Öğrencilerde kabin memurları gününüz kutlu olsun.İstanbul'dan gelen ilk uçak kabin memurlarını çiçeklerle karşılayıp günlerini kutladık mutluyuz. Dediler.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz