BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

SİNAN OĞAN’I ELEŞTİRENLERE, HAKARET EDENLERE

 SERDAR ÜNSAL

        Güzel insanlar ,Sinan Oğan beye destek verenler ve vermeyenler..

        Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olsaydı, Tayip Erdoğan’a destek vermeseydi diye olmadık hakaret ve eleştiriyi bilerek bilmeyerek yapanlar, bu iktidar gitmeli diye bağıranlar veryansın edenler Şunu bilmenizi isterim ki, bu seçim Sinan Oğan sayesinde ikinci tura kalmıştır.

           Eğer Sinan Oğan olmasaydı yüzde 5 oyu almasaydı şimdi Cumhur ittifakı kazanmıştı. Sinan Oğan’a teşekkür etmeniz gerekirken hakaret ediyorsunuz. Sinan Oğan, seçimi ikinci tura taşıyarak, gidin adayınıza sahip çıkın oyunuz verip kazandırın demişidir. Fakat sizler bu gerçeği göremiyor. Vay Nasıl Erdoğan’a destek veririsin diye linç ediyor yargısız infaz yapıyorsunuz. Bir kişiyi eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz bu hakkı size hiç kimse vermez. Seçimin Erdoğan tarafından kazanılmasını önlediği için teşekkür etmeniz lazım iken, yargısız infaz hakaret. Önce dönün kendinize aynaya bakın sonra konuşun. Siz kimsiniz ? O kadar kabiliyetiniz varsa buyurun siyaset yapın bir Sinan Oğan siz olun..! Dünyanın konuştuğu bir lider ,Türkiye’yi yöneten liderler Sinan Oğan ile görüşüyorsa onun sunduğu 12 maddelik Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü amaçlayan  fikirlerini  beyannamesini kabul ediyorsa demek ki Sinan Oğan bir liderdir. Siyasetçidir.Sinan Oğan sizler kadar düşünemiyor mu?Sizlerin düşündüğünün bin katını düşünüyor ve Ülkenin geleceği, Turan birliğinin kurulması  Türkiye’de istikrarın sürmesi için Erdoğan’a destek veriyor. Sizler vermeyin ,sizin bileceğiniz iştir. Hakarette etmeyin…

  Sinan Oğan ,Devlet Bahçeli gibi Erdoğan’ın yanında olarak terörün önlenmesi konusunda Türk Devletler topluluğunun daha güçlenmesi için, sığınmacıların  gönderilmesi için fikir ve destek verecektir.

 

         Bakın arkadaşlar Sinan Oğan Erdoğan’a destek veriyorum ve vermeye davet ediyorum dedi. Sizlerin işine gelirse veririsiniz gelmezse   oyunuzu vermeyin aklınızı tepkinizi öfkenizi kullanın gidin  Kemal Kılıçdaroğlu oyunuzu  verin kazansın sizi kim engelleyecek, kim verme diyecek. Hakaret edeceğinize, sanal dünyada ahkam keseceğinize  gidin sandığa gitmeyen veya Erdoğan’a oy veren insanları ikna edin  kazanın değişimi gerçekleştirin.!

   Niye yapmıyorsunuz.! İşinize sadece hakaret etmek mi geliyor.? Meral Akşener Akıllı bir siyasetçi dedi bu iş Mansur Yavaş ile olur masadan kalktı. Linç ettiler Meral hanımı geri döndü şartlarıyla. Meral Akşener’in dışında ki partiler canla başla çalışmadılar. Çünkü tabanları seçmenleri yok. ! 39 milletvekilini aldılar. Birde düşünün 6 parti ,11 belediye ile seçime giriliyor. Alınan oy  ortada…Sandıklara müşahit bulunamıyor. Gönüllü müşahit aranıyor. Seçim çalışma ile sandıklara sahip çıkılarak alınır. Bunun için değişim isteyenler aklınızı başınıza alın hakareti bırakın gidin oy toplayın. Bu kadar pahalılığa, bu kadar partinin birleşimine rağmen   yeterli milletvekilini çıkaramıyorsanız. Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmıyorsanız bunun suçlusu sizsiniz. Sinan Oğan veya başka biri değil. Demek ki, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı halk seviyor destek veriyor .Ve kazandırıyor.Demek ki başarılı.

 Bence  Kemal Kılıçdaroğlu’nun etrafındakiler kalleşlik ediyor canı gönülden destek vermiyor. Yanlış yönlendiriliyor yanlış söylemler yaptırıyorlar.

           Olay Sinan Oğan ,meselesi değil ki iktidar değişimi olacaksa halk istiyorsa Kemal Kılıçdaroğlu’na sahip çıksın  oy versin. Her şey lafta oya gelince oy veren yok. Sandıklara müşahit yok….!!

                                                                                                          

         Gelelim diğer konuya Erdoğan’ı desteklerken sunduğu 4 maddeyi Erdoğan’a kabul ettirmiştir. Ve öğle destek veririm demiştir.

Yakın zamanda Sinan Oğan’ın ne kadar akıllıca bir tercih yaptığını göreceksiniz. Atatürkçüler, Türk milliyetçileri her alanda söz sahibi olacaklardır. Sinan Oğan’ın aldığı oy ile MHP’nin aldığı oyu toplayınca yüzde 20’lere çıkan bir oy oluyor. Demek ki Türk milliyetçilerinin gelecekteki  hedefi iktidardır..

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz