BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

Türkeş, hemşerilerine ‘yönetişim’ sözü verdi

MHP’li Gökhan Türkeş Öngel, Iğdırlı hemşerileriyle dernek çatısı altında buluştu.

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Gökhan Türkeş Öngel, beraberinde MHP K.Çekmece ilçe Başkanı Ekrem Sarısoy, Başakşehir ilçe Başkanı Fatih Keleşoğlu, il yöneticisi Ahmet Atabey ve çok sayıda çalışma arkadaşıyla birlikte merkezi İstanbul’da bulunan Dünya Iğdır Dernekler Federasyonu ve Sefaköy Iğdırlılar Derneği’ne özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Federasyon Başkanı İmdat Atabey ve Dernek Başkanı Yıldıray Sarıcan ve yönetim kurulu tarafından ağırlanan heyetle siyaset dışı bazı geçmişe ait özel dostluklar paylaşıldı. Celal Karaali'nin moderatörlüğünde gerçekleşen buluşmada söz alan Öngel hemşerilerinden gördüğü yakın ilgiye teşekkür etti. Gökhan Türkeş Öngel, seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.


“PLATFORMLARLA SİSTEMATİK VE ÇÖZÜM ODAKLIYIZ”

İstanbul 3. Bölge ve Kars-Ardahan-Iğdır için kategorik platformlar kurulmasına öncülük edeceğini söyleyen Öngel, “Engelliler, sporcular, sanatçılar gibi toplumun farklı kesimlerini ayrı ayrı temsil edecek platformları hızlı bir şekilde kurup bu platformlardan gelecek istek, dilek ve şikayetler doğrultusunda insanlarımızın dertlerini Meclis gündemine taşıyacağız ve kalıcı çözümler üreteceğiz. Bu sistematik ve platformlar tabanlı çalışmalar için gecemizi gündüzümüze kattığımızdan şüpheniz olmasın.” dedi.





“NAVİGASYON ADAYLARI ÜST SIRALARDA”

“Parti logolarına tutsak olmadan vicdanla hareket edip oy kullanalım” diyen Öngel, kendisinin 5. sıradan aday olduğunu ve 5. sıradan seçilmenin bir hikaye yazmak olacağını vurguladı.

Türkeş Öngel, “İnanın 3. bölgeden aday gösterilen bazı arkadaşlar, aday gösterildiği semtlere navigasyonla gitti. Ben bunlara ‘Navigasyon Adayları’ ismini taktım. Bu bir demokrasi ayıbıdır. Bu arkadaşlar seçilirse ve Meclis’e giderse bölge insanı onları bir dahaki seçime kadar göremeyecek. Biz ise bölgeyi bölge insanıyla yöneteceğiz.” ifadelerini kullandı. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz