BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

VALİ/ BAŞKAN SARIİBRAHİM MAHALLE BULUŞMALARI KAPSAMINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, Mahalle Buluşmaları kapsamında 14 Kasım Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek talep, öneri ve sorunları yerinde dinledi.

 

Söğütlü Mahallesi ve Karaağaç Mahallesi’nde gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları programının üçüncüsü 14 Kasım Mahallesi’nde düzenlendi. Kamu hizmetlerini mahalle esaslı değerlendirmek ve vatandaşları yerinde dinlemek üzere planlanan Mahalle Buluşmalarını düzenlediklerini ifade eden Sarıibrahim yaptığı konuşmada, “14 Kasım Mahallesi’nde ve şehrimiz genelinde yürüttüğümüz çalışmaları ve projeleri sizlere anlatmak, aynı zamanda sizleri dinlemek için bugün buradayız. Mahalleli olarak bizlerden beklentiniz nelerdir, elimizdeki imkânlar çerçevesinde sorunları nasıl çözüme kavuştururuz bunları değerlendirmek öncelikli hedeflerimizdendir.” dedi.
Sarıibrahim, mahallede yürütülen içme suyu, kanalizasyon hattı ve imar çalışmaları ile bölgede yapılacak sosyal yaşam alanı, mahalle tipi spor salonu ve eğitim tesisleri ile ilgili yaptığı konuşmasının ardından vatandaşların taleplerini dinleyerek sorularını tek tek cevapladı.

             

Mahalle sakinleri, ilgi ve alakasından dolayı Sarıibrahim’e teşekkür ederek toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
             

Mahalle Buluşmaları programına Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye birim müdürleri, mahalle muhtarı ve çok sayıda mahalleli katıldı.

 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz