BÖLGEMİZ:
AK PARTİ İL BAŞKANIN EV ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

 

Ak Parti İl başkanı Ali Kemal Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri, ev ziyaretlerini sürdürüyor.


            Iğdır’ın Söğütlü (Iğdırmava)mahallesinde mahallenin en yaşlı çifti olan 92 yaşında ki Kurban ve Fatma Işık’ı ziyaret eden il başkanı Ali Kemal Ayaz,ellerini öptükten sonra sohbet edip hal hatır sordu.

            Söğütlü (Iğdırmava)mahallesin kanaat insanı 1929  doğumlu 92 yaşındaki "Işıkların" ulu çınarı , Kurban ve Fatma çifti ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek il başkanı ile aralarında diyalog şu şekilde geçti.”Bu yaşımıza kadar hiç bir siyasetçi kapımızı açmadı .ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. Çok memnun olduk. Fatma Işık’ın siz Recep Tayyip Erdoğan’ın adamları mısınız sorusu üzerine başkan Ayaz evet diyince Fatma nine “O benim babamdır cevap verdi o an duygulanıp  gözlerinden yaş aktı. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan biz yaşlılara maaş veriyor onunla geçiniyoruz. Bakım parası veriyor.”dedi.


          Ak Parti il başkanı Ali Kemal Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri Ziya Zakir Acar, Firdes Fidan, Mehmet Butan, tarafından gerçekleşen ziyarette Başkan Ayaz,”Sizler baş tacımızsınız ilimizin önde gelen büyüklerini ziyaret edip, onların hayır duasını almak onların halini hatırını sormak için geldik. Parti olarak her zaman milletimizin halkımızın yanındayız. Hep olduk bundan sonrada olacağız. Sizlerin hayır duasını almak bizleri mutlu etmiştir.”dedi.

               İl Başkanı  Ali Kemal Ayaz ve yönetiminin  birebir  insanlarla ilişkiler kurarak ev ev gezip  dolaşması hal hatır sorması memnuniyet yaratıyor.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku