BÖLGEMİZ:
SERDAR ÜNSAL' GELECEK RAMAZAN BAYRAMINDA İNŞALLAH HOCALI'DA OLURUZ

  Iğdır Azerbaycan evi derneği başkanı Serdar Ünsal  , Ramazan bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

              Ünsal, mesajında ,”Geçen yıl ramazan bayramı Şuşa’da kutlandı bayram namazı kılındı.İnşallah gelecek yıl ramazan bayramı namazını yürek yaramız Kerbelamız olan Hocalı’da ,Hankendi’nde kılarız.Bu isteğimizde gerçek olur. “dedi.

          Serdar Ünsal, Bayramlar  kardeşliğin pekiştiği günlerdir. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan kırgınlıklarını unuttukları,barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, millî ve dini duyguların, inançların yaşandığı günlerdir. Maalesef bugün Gazze'de ,Irak'ta Suriye'de,Karabağ’da Müslümanların kanı akmakta . Ortadoğu kan gölüdür.ABD,İsrail ve İşid,PKK  müslüman kanı akıtmakta kana doymamaktadır.

           iki yıl önce ramazan ayında şöyle bir istekte bulunmuştum.”  Allah’tan isteğimiz gelecek Ramazan bayramında Esir Türk illeri Doğu Türkistan,Kerkük ,Dağlık Karabağ Hocalı’nın hür özgür olması”ydı Allah’a şükür ki Karabağ azad oldu.Hankendi ve Hocalı kaldı inşallah orası da olacaktır.    Allah’tan isteğimiz gelecek Ramazan bayramında ,akan kanların  durması yönündedir.Bu vesile ile Oğuz-Türkmen boylu,Bozkurt soylu,tarih öncesinden Hun yiğitlerine,Göktürk,Kutluk ve yüzlerce oymak...Selçuklu,Osmanlı torunu,genç Türkiye Cumhuriyeti ve başta Azerbaycan olmak üzere  diğer Türk İlleri mensupları;Ocağın tütsün,soyun sürsün,başın dik,alnın ak ve açık,ömrün uzun ve güzel, olsun  , Ramazan Bayramınız ebedi ve kutlu olsun...”dileğinde bulundu.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku