BÖLGEMİZ:
Iğdır'da Pompalı dehşeti 3 ölü

 

Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Kuruağaç köyünde 2 kişiyi pompalı tüfekle ateş ederek yaralayan Ersin Aydeniz, onları hastaneye götürmeye gelen kişileri de affetmedi ve onlarıda aynı silahla vurdu. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Tuzlüca ilçe merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Kuruağaç köyünde gündüz vakti meydana gele olayda, Yavuz Aydeniz (65) telefon görüşmesi yaparken, bilinmeyen nedenle Ersin Aydeniz’in silahlı saldırısına uğradı. Yaralanan Yavuz Aydeniz kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesini duyan Ünal Aydeniz, olay yerine koştu. Ersin Aydeniz, bu kez de Ünal Aydeniz'e ateş edip onuda yaraladı.

HASTANEYE GÖTÜRMEYE GELENLERİ DE VURDU

Yaşanılan bu silahlı saldırı sonrası Köy korucusu olan Taner Özayyıldız, kanlar içinde kalan Yavuz ve Ünal Aydeniz'i hastaneye götürmek için aracıyla bölgeye geldi. Ancak Ersin Aydeniz, bu kez de Taner Özayyıldız (27) ile yanındaki Gaffar Özayyıldız ve Adil Aydeniz'e (66) ateş açtı. Ortalığın kan gölüne döndüğü olayda, evine doğru giden Ersin Aydeniz, araç içerisinde yaralı gördüğü Taner Özayyıldız'a bir el daha ateş etti.

TANER ÖZAYYILDIZ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, Taner Özayyıldız'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Diğer 4 yaralı ise Tuzluca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Ancak yaralılardan Yavuz ve Adil Aydeniz de doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Durumları ağır olan Gaffar Özayyıldız ile Ünal Aydeniz, ilk müdahalelerinin ardından Iğdır Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Köye gelen Jandarma Ersin Aydeniz'i suç aleti silahla yakalayarak gözaltına aldı.

Kent Yaşam Gazetesi

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku