BÖLGEMİZ:
Iğdır'da Silah Ticareti ve Sigara Kaçakçılığı

Iğdır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Silah Ticareti ve Sigara Kaçakçılığını önlemeye yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;
Ağrı ili Doğubayazıt ilçesinden Iğdır iline kaçak sigara getirileceği bilgisi alınması üzerine, 16 – 17 Mayıs 2022 tarihlerinde İl Merkez Suveren Köyü bölgesinde (2) şahsa ait toplam (1430) paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili (2) şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştır.
Tuzluca ilçesinde bir şahsın AK-47 Kalaşnikof marka uzun namlulu tüfek satacağı bilgisinin alınması üzerine, 19 Mayıs 2022 tarihinde, şahsın evinde yapılan arama; (2) adet AK-47 Kalaşnikof marka uzun namlulu tüfek, bu tüfeğe ait 73 adet 7.62 mm çapında fişek, (1) adet ruhsatsız Beratta marka tabanca, bu tabancaya ait 6 adet fişek, (1) adet ruhsatsız av tüfeği ve bu av tüfeğine ait (20) adet av tüfeği kartuşu ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili (1) şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.
Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla Iğdır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Silah Ticareti ve Sigara Kaçakçılığını önlemeye yönelik çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur

Anahtar Kelimeler
Silah Ticareti
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku