BÖLGEMİZ:
İl car garage hizmete açıldı

  Aracına önem veren herkesi İl-Car Garage ´ye davet ederek müşterileri memnuniyeti bizim için en önemli roldür. Bizde Iğdır’lı hemşerilerimize hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağız. Virüslere karşı kesin çözüm odaklı çalışıyoruz. Tüm araçlar kendi aracımız gibi. Araçlarımız bizlerin ikinci evi. Her daim temiz ve hijyenik olmaları artık kaçınılmaz.Bunun için araçlar en az haftada bir kez temizlenmeli dedi

"ARACINIZIN PIRIL PIRIL OLMASINI SAĞLIYORUZ"

              Tuğrul Kürşat Aras, son teknoloji buharlı oto yıkama sistemiyle müşterilerinin hizmetinde olduklarını ifade ederken, "Tüm araçlar kendi aracımız gibi. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Oto yıkama iç ve dış temizliği aracınızın hiç bir aksamına ve boyasına zarar vermeden yapıyor, aracınızın tıpkı ilk günkü gibi pırıl pırıl olmasını sağlıyoruz. Buharlı detaylı iç ve dış temizlik, pasta cila, boya koruma, koltuk temizliği, jant temizliği, zift temizleme, far temizleme ve parlatma, profesyonel şekilde motor temizliği ile Iğdırlı hemşehrilerimizin hizmetindeyiz" şeklinde konuştu.

VİRÜSLERE KARŞI BUHARLI ÇÖZÜM

                  Virüslere karşı son teknolojik temizleme makineleri ile çalıştıklarını belirten Aras, "Yüksek ısı kaynağı oluşturan buharlı sistem ile araçlarımızı temizliyoruz. Buhar makinemizin içerisinde onda bir oranında dezenfektan koyuyor ve virüslere karşı kesin çözüm odaklı çalışıyoruz. Bakteri ve virüsleri yapmış olduğumuz temizlik işlemi ile ortadan kaldırıyoruz. Araçların çevre koşullarına yenik düşmesini engellemek ve değerini korumak için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Buharlı oto yıkama makinemiz ile yüksek derecede buhar uygulayarak araç temizliğinin tam anlamıyla yapılmasını sağlıyoruz. 1 veya 2 tane buhar tabancası ile kaporta, dış bölge, koltuk, direksiyon, paspaslar yani anlayacağınız aracınızın her yerini buharlı makinemiz ile yıkıyor ve dezenfekte ediyoruz. Derinlemesine temizlik yaparak sizlerin daha hijyenik bir şekilde yolculuk yapmanızı sağlıyoruz. Sıcak buhar bilindiği üzere ortamdaki mikropları yok eder ve içeriyi dezenfekte etmeye bire birdir. Tüm mikropları öldürdüğü için hijyenik bir temizlik sağlar. Leke bırakmadan temizlik sağlar. Makinemiz, buharın basıncı ve sıcaklığın gücü ile yüzeyde sağlam tutunan pislikleri gevşetip kimyasal kullanmadan temizlik yapmamıza olanak sağlıyor" diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku