BÖLGEMİZ:
Kurtuluş ilkokulundan   Medya Okuryazarlığı Karikatür Çalışması

 Türkiye ortaklarından Iğdır Kurtuluş İlkokulu Özel Eğitim Öğretmeni Azer Melek Kumtepe ve öğrencileri proje çalışmalarını yürütmeye devam etmektedir.Öğrencilere başarabilme duygusu kazandırabilme, farkındalık oluşturma ve normal gelişim gösteren akranları ile işbirliği yapma gibi hedefleri olan proje Ocak ayında başlamış olup Mayıs ayında sonlanacaktır.

         Proje kapsamında Nisan ayı etkinliklerinden olan “Medya Okuryazarlığı Karikatür Çalışması” için Özel Eğitim Öğretmeni Azer Melek Kumtepe “ Bu etkinlik ile öğrencilerimiz medya okuryazarlığının ne olduğunu, neden önemli olduğunu, medya araç gereçlerini öğrenip, web 2.0 araçlarını kullanmayı deneyimleyecekler. Öğrencilerimizi medyayı faydalı kullanmaya yönlendirip kendilerini korumaya hazır hale getireceğiz” dedi.

 Okul Müdürü Salih Pala ise “ Böylesine önemli bir amacı olan projede yer aldığımız için gurur duyuyoruz. Proje çalışmalarını tüm kalbimizle destekliyoruz. Özel Eğitim Öğretmenimiz Azer Melek Kumtepe’ ye ve öğrencilerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku