BÖLGEMİZ:
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKAN GÖNEN, HÜRRİYET ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

 Okul ziyaretlerini sürdüren Iğdır il Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, bu kapsamda Hürriyet Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

          İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Gönen, tedbirleri elden bırakmadan seyreltilmiş olarak 8. Sınıflarda devam eden eğitimi denetlemek amacıyla okul ziyaretlerine ağırlık vermeye devam ediyor.

           Gönen, okulların fiziki ve eğitim, öğretim durumu hakkında okul Müdürü Salih Akkuş’tan bilgi aldı. Yüz yüze eğitime katılma durumunun velilerin isteğine bırakılmasına rağmen gittiği okullarda öğrencilerin devam durumlarının çok yüksek olmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

              Iğdır il Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, sınıfları gezerek 8. Sınıf öğrencilerinin ders etkinliklerine katıldı,. Onlara tavsiyelerde bulunarak şunları söyledi:”Bildiğiniz gibi bir pandemi süreci yaşıyoruz. Haziran ayında sınava gireceksiniz. Çok iyi hazırlanmanız lazım. Diğer sınıflar uzaktan eğitim alıyor .Sizler yüz yüze eğitim alıyorsunuz.Okula devam etmeniz sizin faydanızadır. Bu arada pandemi kurallarına uymalıyız maske-mesafe- temizlik ilkesinden taviz vermiyoruz. Hepinize başarılar diliyorum”

           Öğretmenler ile bir araya gelerek pandemi süresince karşılaşılan sıkıntılar, öğrenci devam ve devamsızlığı velilerin yaklaşımı, öğrencilerin derse ilgisi konularında yapılan çalışmaları değerlendirerek fikir alışverişinde bulunan Iğdır il Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, öğretmenlerin de sorunlarını dinleyerek şunları söyledi:”Genel olarak toplumda karşılaşabildiğimiz sorunlar nispi olarak tabi ki okullarımızda da yaşanabiliyor. Alınan önlemlerle, korunaklı sistemlerle okullar daha özel bir çevre. Bu bağlamda genel olarak Iğdır'da öğrencilerimiz okullarımıza devam ediyor. Okullarımız meslek okullarının ürettiği mekan temizliğinde kullanılacak malzemelerle düzenli olarak temizleniyor. Bir yandan okul içerisindeki tüm personelimizin bu alandaki eğitimleri tamamlanmıştı. Maske, mesafe ve temizliğin koruncağı şekilde önlemler alındı.Bu süreçte gösterdiğiniz fedakarlıktan dolayı teşekkür ederim.Umarım okullarımızı hiçbir zaman kapatmak zorunda kalmadan eğitimden taviz vermeden, hep beraber çocuklarımızın okullarda olmalarını temin edebiliriz " 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku