BÖLGEMİZ:
ÖĞRETMENLER SIRA ZIMPARALAMA MAKİNASI YAPTI

 

Iğdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri yaptıkları makine ile Iğdır da  yıl  içerisinde  yıpranan okul sıralarını zımparalayıp vernikliyerek ekonomiye katkı sağlıyorlar.

İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri ile birlikte Iğdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

 İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Iğdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulumuzu ziyaret ettik yeni bir çalışmayla eski okul sıralarımızı yeni yapılan makineyle kısa bir sürede eski haline dönüşmesini sağlıyorlar. Bu başarılı çalışmalarından dolayı okul yönetimini ve öğrencilerini tebrik ediyorum. Ekonomiye çok büyük katkı sağlamış oldular.”dedi.

 İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Sıra zımpara makinesini yakından inceleyerek yapılan çalışmaları kontrol etti.           


ESKİ  SIRALAR ZIMPARALANIP VERNİKLENİYOR

Iğdır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Necdet Özer, Öğretmenler ve iki personeli ile birlikte  okulda kendi çabalarıyla yeni bir makine üretimi gerçekleştirdiler. Yapılan Makineyle eskimiş kullanılmaz hale gelen  okul sıraları sökülmeden  makineyle zımpara işlemi yapılıyor ardından  vernikliyorlar.  Eski sıralar çalışma sonrası yeni sıra olarak dönüşüm sağlanıyor.”dedi.

Necdet Özer, Okulumuzda ürettiğimiz makine ilimiz genelinde tüm okullarımızın ihtiyacı için kullanılacak.  Gerekirse seyyar olduğu için sıralar okulumuza gelmeden makine okullara giderek aynı çalışmayı yapacaktır. “dedi.

 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku