BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

Azerbeycan bayrakları ermenistan dan görünüyor

Iğdır'ı Nahçıvan’a bağlayan Dilucu sınır kapısına 10 km uzaklıkta olan karayoluna bir süre önce yapılan bayrak anıtını yenilenerek ilaveler yapıldı.

  Aralık ilçesindeki Nahçıvan sınırına Jandarma komutanlığı tarafından yapılan Bayrak Anıtı'nda Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının dalgalandığı direkler 13 metreye çıkarılmasıyla Türk ve Azerbaycan bayrakları Ermenistan tarafından görünmeye başladı.


Iğdır Jandarma komutanlığı tarafından yapılan bayrak anıt’ına Atatürk’ün,”Azerbaycan’ın Sevinci Bizim Sevincimiz, Kederi Bizim Kederimizdir.”Haydar Aliyev’in"Biz Bir Millet İki Devletiz" Mehmet Emin Resulzade’nin”Bir Kere Yükselen Bayrak Bir Daha İnmez” sözlerinin yazılması ve Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının dalgalanması vatandaşlar arasında memnuniyet yarattı.


Gerek Nahçıvan Özerk Cumhuriyetinden gelen, gerekse Türkiye’den Nahçıvan’a giden Vatandaşlar,”İki gardaş ülkenin bayraklarının yan yana dalgalanması hem de Ermenistan’dan bile görünmesi bizleri mutlu etmiştir.Buraya bayrak anıtını yapan jandarma komutanlığına teşekkür ederiz.Yazılan yazı ve dalgalanan bayrağı görmek bizi sevindirmiştir “dediler.


Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz