BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ HAKAN GÖNEN ATÖLYE AÇILIŞI YAPTI

Iğdır il Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, 70. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kurulan Atölyelerin Açılışını Yaptı

 

Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Mesleki Eğitimde 1000 Okul projesi kapsamında 70. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kurulan  Fen Labaratuvarının ve Çocuk Gelişimi ve  Eğitimi Atölyesinin açılışını yaptı.

            

70. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Mesleki Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Aziz Akar , Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Budanur ve Şube Müdürü Veysel Karani   ile ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen,

Mesleki Eğitimde 1000 Okul projesi kapsamında Okulda Kurulan Fen Labaratuvarının ve Çocuk Gelişimi ve  Eğitimi Atölyesinin açılışını yaptılar.

Açılışta konuşan Hakan Gönen, öğrencilere Kitap okumanın ve çok çalışmanın önemi üzerinde durdu.

                                        

Gönen,Öğrencilere kitap okumanın , Araştırma , Uygulamalı öğrenme ve çok çalışmanın önemi hakkında bilgi vererek bu atölyelerden faydalanın kendinizi geliştirin”dedi.                  

                        

Açılışa İl Milli Eğitim Müdür  Yardımcısı Ercan Budanur, Mesleki Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Aziz Akar, Şube Müdürü Veysel Karani , Okul Müdürü Yılbay Güngör , Müdür Yardımcısı Naciye Parlar, Müdür Yardımcısı Latif Alma , Müdür Yardımcısı Yakup Anuk Öğretmen ve Öğrenciler katıldılar.

 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz