BÖLGEMİZ:
BAŞHEKİM SELAHATTİN KARAGÖZ GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 Başhekimlik makamında gerçekleşen toplantıda Başhekim Dr. Karagöz, hastanede yapmak istediği uygulamalarla alakalı fikir alışverişinde bulundu.

 Hastaneye gelen vatandaşların memnun kalması için uğraştıklarını belirten Selahattin Karagöz, “Anjiyo ünitesinin faaliyete geçmesi için girişimlerde bulunacağız. Sağlık çalışanları, pandemi döneminde diğer kamu kuruluşlarına uygulanan esnek çalışma modellerinden hiçbirinden faydalanamıyorlar.  Bu salgın döneminde kendi personelimizin de moralini yüksek tutarak ve hasta memnuniyetini de göz ardı etmeden hizmet etmek istiyoruz. Geçmişten bu yana hastanemizle ilgili vatandaş açısından en büyük şikâyetlerden birisi temizlik ve hijyendi. Temizliğe çok önem göstereceğiz. İlk toplantımı da temizlik sorumlularıyla yaptım. Ben siz basın mensupları aracılığıyla halkımızdan ricam bize bunları yapabilmemiz için biraz zaman tanısınlar. İnşallah görev sürem boyunca birçok sıkıntıyı gidermiş olacağız” şeklinde konuştu.

Hastanede günlük 1000 den fazla  Koronavirüs testi  yapıldığını belirten Karagöz,Valiliğimiz,sağlık müdürlüğünün aldığı tedbirler ve uygulanan kısıtlamalar ile vaka artışını durdurduk.Bu hafta vaka sayılarımız azalacaktır.”dedi.

 İlk hedeflerinin İl dışına sevk sayısını düşürmek olduğunu vurgulayan başhekim Karagöz,Bu  konuda ne gerekiyorsa yapacağız.En çok sevk kalpten gidiyor bunun için sayın valimiz milletvekilimiz bütün siyasilerin desteği ile anju ünitesine yapılacak olan doktor atamasıyla ortadan kaldırmak istiyoruz.Diğer bir hedefimde hasta ve çalışan personel memnuniyetini sağlamaktır. Biliyorsunuz bu zor dönemde sağlıkçılarımız fedakârca çalışıyor. Yoruldular. Onlara yardımcı olmalıyız morallerini yüksek tutmalıyız.Vatandaşlardan  isteğimiz maske mesafe hijyen kurallarına uymalarıdır.”dedi.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku