BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

Kadın Ve Demokrasi Derneği (KADEM) Iğdır İl Temsilciliği tarafından "Ben de Ailemle Kitap Okuyorum" projesi büyük ilgi görüyor

KADEM Iğdır İl Temsilciliği Tarafından başlatılan "Bende Ailemle Kitap Okuyorum" projesine Iğdırlı aileler büyük ilgi göstererek çocuklarıyla her gün kitap okumaya başladılar.

 

1 Mayıs tarihinde başlayan projeye büyük ilgi gösteren Iğdırlı aileler birbirlerine tavsiye ederek Iğdır genelinde çocuklarıyla kitap okuma seferberliği başlatılmış oldu.

Proje sayesinde pandemi döneminde çocuklarıyla kitap okumaya başladıklarını söyleyen aileler,”Pandemi nedeniyle evde oturduğumuz için çocuklarımızla kitap okumaya başladık her gün bir saat yarım saat kitap okumaya çalışıyoruz. Çocuklarımız çok mutlu televizyon ve sosyal medyadan uzak kitap okuyup birbirimize anlatıyoruz. Kitap okuma sayesinde çocuklarımızın kelime hazinesi arttı. Projenin çocuklara çok güzel alışkanlıklar kazandıracağına inanıyoruz. Çok güzel bir proje. Kitap okumada her zaman yarar vardır. Çocuğumuzun projeyle edindiği kitap okuma alışkanlığının eğitim hayatına olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Proje sayesinde çocuğumla her gün düzenli bir şekilde kitap okuyoruz. Ben de destek olmak amacıyla çocuğumla kitap okuyorum.Projeyi başlatanlara teşekkür ederiz. ”dediler.

Çocuklarda,”Ailemizle kitap okumak çok güzel, kitap okumayı çok seviyorduk herkes kitap okumalı ”dediler.

Kadem Iğdır temsilcisi Hayrunisa Bakkıran’da “.Pandemi döneminde evde kalmayı daha zevki hale getirmek. Ailelerin çocukları ile birlikte verimli zaman geçirmesini sağlamak.Topluma kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için "Bende Ailemle Kitap Okuyorum" projesini başlattık. Proje kapsamında Ailelerimizden günün belirli saatinde ailece kitap okumalarını kitap okurken de çektikleri  resimleri sosyal medya hesaplarından paylaşarak güzel örnekler oluşturmalarını istedik. Ayrıca temsilciliğimiz tarafından kitap okuma etkinliğine katılan çocuklarımıza kitap hediye edildi.Çok güzel paylaşımlar yapıldı.İnşallah projemize katılım artarak devam eder .Her kesimden ilgi gördü.”dedi.  
  

Projeye katılarak ailesiyle birlikte kitap okurken çekilmiş fotoğrafını 0535 203 55 31’nolu WhatsApp hattına gönderenlere kitap hediye ediliyor.

 

 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz