BÖLGEMİZ Haberleri Tümü

ZİYA ZAKİR ACAR’DAN AHMET PALA’YA TEPKİ

Iğdır Azerbaycan Dil, Tarih ve Kültür Birliğini yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Ziya Zakir Acar, Iğdır eski Ak Parti yönetim kurulu üyesi Ahmet Pala’nın sosyal medya hesabından yaptığı “Azerbaycan devletini hedef alan açıklamasına tepki gösterdi.

 Ziya Zakir Acar,Birbirini hiçbir zaman kendinden farklı görmeyen, sevincine sevinen kederine üzülen bu iki devlet aynı köklerin üzerinde büyüyen bir çınarın bu güzel coğrafyada uzanan dalları gibi her zaman bu kardeşlik duygularından güç almıştır. Çok uzaklara gidilse bu köklerin bir yerde birleştiği görülür. Ancak yakın tarihimizde bile arada mesafeleri olmasına rağmen her zaman bu iki devlet dar günlerinde bir ve beraber olmayı başarmışlardır. Bunu çekemeyenler hadlerini aşan açıklamalar yapmaktadır.”dedi.

Acar, “Son günlerde bu kardeşlik duyguları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev sayesinde daha da perçinleşmiştir. Büyük zaferlere imza atılmıştır. Sosyal medya hesabında birileri hadsizlik yaparak Sayın Cumhurbaşkanımıza tavsiyelerde bulunma cüreti göstermiş, Azerbaycan’ın samimiyetine dil uzatmış. Yapılan bu davranışı şiddetle kınıyoruz. Derhâl özür dilemesini beklemekteyiz.”şeklinde konuştu.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz