BÖLGEMİZ:
Iğdır kendi asfaltını üretecek!
Iğdır Valiliği İl Özel İdaresi, 46 milyon TL bedelle satın aldığı Asfalt Plenti Tesisi ile artık kendi asfaltını üretecek.

Saatte 240 ton üretim kapasiteli Asfalt Plent Tesisinin açılış töreni, AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Iğdır Valisi Ercan Turan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Kasım Çarman, il protokolü ve kurum müdürlerinin katılımıyla yapıldı.

ALAGÖZ: TÜRKİYE, İKİNCİ YÜZYILINDA DÜNYANIN SÜPER GÜÇLERİNDEN OLACAK
Açılış programında konuşan AK Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, “Bunu yürekten söylüyorum. Sayın Valim çalışmalarınıza çok hızlı başladınız. Rabbim utandırmasın inşallah. Çok daha güzellerini yapacağız. Türkiye Yüzyılı diyoruz. Sözde olmamalı bu. Eylemde olmalı. Kalben inanıyorum ki, Türkiye ikinci yüzyılında dünyanın süper güçlerinden biri olacak. Rabbimden bunu diliyorum. Şahsım başta olmak üzere, herkes bunun gerçekleşmesi için emek veriyor. Günde 3-4 saat ancak uyuyorum. Elimden geldiğince ülkem ve şahsım adına bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bu tesisi şehrimize kazandırmanız büyük bir başarıdır. Bu tesisi sıfırdan yapmaya kalksanız ortalama 150 milyon TL’ye anca yaparsınız. Bu tesisi 46 milyon TL gibi bir rakama Iğdır’a kazandırmışsınız. Bu tesisle birlikte Iğdır’ın toz ve çamur yollarıyla olan kaderi önümüzdeki yaz sona erecektir. Iğdır’ın her tarafını asfalt olarak görmek istiyoruz. Emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum. Maddi ve manevi olarak her zaman yanınızdayım. Bu şehir her şeyin en güzeline layıktır” dedi.

TURAN: TASARRUF EDEREK, EKSİKLERİ TAMAMLIYORUZ
Daha sonra konuşan Vali Ercan Turan da, “Iğdır’da göreve başladıktan sonra asfalt yol konusunda birçok eksiğin olduğunu gördüm. Kamu kaynaklarının fazlaca kullanıldığını ancak ortaya kaliteli bir hizmetin koyulmadığını fark ettim. Üç yılda asfalt yola 500 milyon TL ödenmiş. Bu tesisle birlikte hem daha kaliteli hem de daha ekonomik şekilde asfalt yollar yapacağız. Hizmet aşkıyla görevimize devam edeceğiz. Göreve başladığım günden beri her türlü hizmet getirme konusunda bakanlıklar noktası büyük emeği olan sayın Vekilimiz Cantürk Alagöz beye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Daha Iğdır’a yapacak çok işimiz var” şeklinde konuştu.
Ayrıca Milletvekili Cantürk Alagöz, açılışta bir ton asfaltı da İl Özel İdaresine bağışlayacağını açıkladı.
Din Alimi Molla Veli Beder tarafından okunan duaların ardından açılış gerçekleştirildi.  
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

FEDEK BAĞLARI, çölleşmeye dur diyor!
FEDEK BAĞLARI Gönüllüleri, Yeşil Iğdır'ı yeşil kimliğine tekrar kavuşturmakta kararlı. FEDEK...

Haberi Oku