BÖLGEMİZ:
Köy Muhtarı Karaali: Hadımlı'da oylar alındı, sözler tutulmadı

 Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde bulunan ve temiz havasıyla kıskandıran Hadımlı Köyü, hizmetlerin yetersizliği nedeniyle güzelliği gölgelenmiş durumda.

14 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerde verilen vaatlerin tutulmaması köyü zor durumda bırakıyor. Vaatler bir kenara bırakılırsa köyde 3 kilometrelik bir yolun bile yapılmaması burada yaşayanları adeta kaderine terk etti.


“YÜZ YILI DEVİREN CUMHURİYETTE BU MANZARA OLMAZ”



Hadımlı Köyü Muhtarı Zekeriya Karaali, kinayeli bir şekilde atanmış ve seçilmiş tüm yetkililere ve kurumlara teşekkür ederek, “Sayenizde bu rezaleti yaşıyoruz. 14 Mayıs seçimlerinden önce burayı defalarca ziyaret eden AK Parti Milletvekilimiz Cantürk Alagöz’ün de yüzünü göremez olduk. Buradaki tüm köyler aynı sorunları yaşıyor. Yıllardır sayısız kuruma sayısız dilekçe yazmama rağmen 3 kilometrelik bir yol bile yaptıramadık. Köye araç çıkamıyor, biz burada yaz kış çamur ve yüksek miktarda karla mücadele ederek bu mesafeleri aşmak zorunda kalıyoruz. Yıl olmuş 2024 halen yolun olmadığı bir coğrafya olur mu? Binlerce yıl öncesindeki antik imparatorlukların bile yol sorunu yokken ikinci yüzyılına giren Türkiye Cumhuriyeti’nin bir köyü, hem de bu kadar güzel bir köyü, çamur deryası içinde debeleniyor.” ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

FEDEK BAĞLARI, çölleşmeye dur diyor!
FEDEK BAĞLARI Gönüllüleri, Yeşil Iğdır'ı yeşil kimliğine tekrar kavuşturmakta kararlı. FEDEK...

Haberi Oku