BÖLGEMİZ:
SERDAR ÜNSAL'DAN ŞAMİL AYRIM'A  HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ile bir süre sohbet eden  Serdar Ünsal ,Iğdır’da yaşayan oturumları olmayan  Azerbaycanlı vatandaşların durumunu anlatarak oturumlarının olmadığını bir kereye mahsus olmak üzere Iğdır’dan oturum verilmesi konusunda yardım istedi.

  Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,’yı arayarak  durumu anlatıp  bu konuya çözüm bulunmasını yardımcı olunmasını istedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’da Göç idaresi Genel Müdürü ile görüşerek çözüm bulunması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.


           Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, ” Azerbaycanlı kardeşlerimizin sıkıntılarını biliyorum. İstanbul’da bulunanlar için oturum girişimimiz oldu. 2015 yılından beri Türkiye’de olanlara süresiz oturum veriliyor. Geçen yılda Iğdır’da okula gidemeyen Azerbaycanlı öğrencilerin okula kabul edilmesini sağladık. İnşallah içişleri bakanımız, Göç idaresi Genel müdürlüğü bu konuyu çözerler. Bizler iki devlet bir milletiz. Azerbaycan için ne gerekiyorsa yıllardır yapıyorum. Son yıllarda da sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde Azerbaycan ile bir bütün olduk.”dedi.

         Başkan Serdar Ünsal’da  Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’a gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

FEDEK BAĞLARI, çölleşmeye dur diyor!
FEDEK BAĞLARI Gönüllüleri, Yeşil Iğdır'ı yeşil kimliğine tekrar kavuşturmakta kararlı. FEDEK...

Haberi Oku