BÖLGEMİZ:
AHMET PALA HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

 Edinilen bilgiye göre, savcılığa ifadeye çağrılan Ahmet Pala, savcılığa halkı kin nefret ve düşmanlığa sevk etmekten dolayı ifade verdi.

Bilindiği gibi,Ahmet Pala, sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımda “Sayın Cumhurbaşkanımız; lütfen sağlığınıza dikkat edin, Malum Rahmetli cumhurbaşkanımız Turgut Özal 1993 yılında aynı bu tip bir gezide Azerbaycan da rahatsızlanmış ve rahmetli olmuştu. Oraların yemeğine, içeceğine dikkat edin. Cumhurbaşkanı Özal, 17 Nisan 1993 tarihinde 5 ülkeyi kapsayan 12 günlük Türkistan gezisinden sonra son olarak Azerbaycan’da yemek yedikten sonra rahatsızlanmış ve 3 gün sonra ölmüş idi. Cumhurbaşkanlığı döneminde vefat etmiştir.”İfadelerini kullanarak Azerbaycan devletini hedef almıştır. Azerbaycan devletini töhmet altında bırakmıştı.

 Bu Paylaşıma vatandaşlar ve Sivil toplum örgütleri  Ahmet Pala’ya tepki göstererek,  Ahmet Pala,Sayın Cumhurbaşkanımıza  tavsiyelerde bulunma cüreti göstermiş, Azerbaycan’ın samimiyetine dil uzatmıştır. Yapılan bu davranışı şiddetle kınıyoruz. Derhâl özür dilemesini beklemekteyiz.”şeklinde açıklama yapmışlardı.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku