KARIYER:
Iğdırlı bürokratlar söz verdi

İstanbul Bahçeşehir’de bir restaurantta düzenlenen davette İstanbul’da görev yapan çok sayıda Iğdırlı bürokrat bir araya geldi. TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu'nun organize ettiği toplantıda fikir alışverişi yapılarak, dayanışma kapsamında geleceğe yönelik yol haritası da masaya yatırıldı.

Toplantıya TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, Sultangazi İlçe Emniyet Müdürü Turan Çelik, Cumhuriyet Savcısı Murathan Bacara, İstanbul Adliyesi Yazı işleri Müdürü Kalender Bağcı, İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcısı - 4. KHB Başkan Yardımcısı Faruk Ege , Başakşehir Kaymakamlığı Yazı işleri Müdürü Yaprak Kahraman, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Tuncay Karahan, Avcılar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Doğan Bozkurt Büyükdağ, SGK İstanbul İl Müdür Yr./ Esenyurt SGK Müdürü Hasan Türkan , Esenler Mal Müdürü Musa Sevilmiş, Çatalca Tapu Müdürü İsa Dizman, Başakşehir Tapu Müdürü Hakan Yılmaz, Başakşehir - Şahintepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Uçar, VakıfBank Bosna Bulvarı İstanbul Şubesi Müdürü Cemil Sarcan , İş insan/ Şirinevler Sürücü Kursları Sahibi Akif Cav , İş insanı Mehti Şeren , Tanrıkulu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Ali Tanrıkulu ve Yaşam Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Karaali katıldı.

 

“BİR DAHAKİ SEFERE DAHA GENİŞ KADRO OLMALIYIZ”

 Katılım sağlayanlar organizasyon için teşekkür ederken, bir sonraki toplantıda daha fazla Iğdırlı bürokratın birlikte olacağı sözünü verdiler.

 

TANRIKULU: İSTANBUL’DA DAHA FAZLASI GEREKİYOR

İstanbul'da Iğdırlı daha fazla bürokrasi görmek istediklerini söyleyen Nihat Tanrıkulu, “Bu masanın daha önemli yerlerde olması gerekiyor. Ne kadar çok önemli noktalarda birlik sağlayabilirsek memleketimiz ve ülkemiz için de daha fazla hayırlı iş üretmiş olacağız.” dedi.

 

“HEMŞEHRİLERİME NE KADAR DOKUNABİLİYORSAM O KADAR VARIM”

Kalkınmanın yerelden başladığına inanan Tanrıkulu, “Nihat Tanrıkulu olarak her zamankinden daha fazla Iğdırlı Hemşehrilerine koşmaya ve hizmet üretmek istiyorum. Ben hemşehrilerime dokunabiliyorsam varım” dedi.

 

KONFEDERASYON YOLDA

Nihat Tanrıkulu Iğdır Federesyonu'nda da bir ilki gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Yüz yıldır ilçe iken de şehirken de federasyon yoktu. Ben dernekleri bir araya getirdim ilk fedrasyon kuruldu ve peş peşe iki federasyon daha kuruldu. Toplam üç oldu inşallah ben üç federasyonu da bir araya getirerek bir konfederasyon kurduracağım." dedi. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Iğdırlı Kardiyolog Servet Altay gurur verici...
Iğdırlı hekim büyük bir başarıya imza attı. Türkiye'nin en genç Kardiyoloji Profesörü unvanını...

Haberi Oku