BÖLGEMİZ:
ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR SPOR PAZAR GÜNKÜ MAÇA HAZIRLANIYOR

 Stadının bakımda olması nedeniyle sezon başından beri iç saha maçlarını başka illerde oynayan ve bu sezon ilk defa hafta sonu kendi sahasında maça çıkacak olan 3. lig 2. grupta mücadele eden Alagöz Holding Iğdırspor , Pazar günkü maça kurban keserek hazırlanmaya başladı.

               Alagöz Holding Iğdırspor, Pazar günü ilk defa taraftarın önünde Iğdır’da 18 puanlı Yeşilyurt Belediyespor’u ağırlayacak. 

 

             Teknik Direktör Bayram Toysal, “ Onbeş gün önce Iğdırsporla anlaştım. Çok yoğun geçen maç trafiğinde Allaha şükür saha Sonuçlar iyi geldi. Futbol kalitesini yükseltmeye çalışacağız. Futbolcularımızla özverili çalışıyoruz. Taraftarın ilgisine teşekkür ediyoruz. Hem futbolcuların hemde taraftarın var gücüyle çalışacağız. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Hafta sonu Malatya Yeşilyurtla oynayacağız. Dinamik oyunculara sahipler. Gerekli önlemi alıp sahamızda ilk maçı kazanmak zorundayız.. Bizi coşkulu bir şekilde karşıladılar .. Camianın ve şehrin beklentilerinin farkındayız. Bu takıma yapılan yatırımın karşılığını vermek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İnşallah sezon sonunda takımı hak ettiği şekilde 2. lige çıkaracağız” dedi. 

 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku