BÖLGEMİZ:
Alagöz Holdingten Iğdır'a  24 Derslik Okul
Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz ile Valiliğimiz arasında 24 dersliklik ortaokul yapımı protokolü imzalandı.

Özel Uçakla ilimize gelen Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz, Iğdır Valiliğini ziyaret etti.

Ziyarette Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz İlimiz valisi ile birlikte protokol girişinde şeref defterini imzaladı.

Daha sonra toplantı salonuna geçen Alagöz, Vali H. Engin Sarıibrahim, ve İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ile birlikte 24 Derslik okulun protokolünü imzaladı.



Vali H. Engin Sarıibrahim, İline yapmış olduğu kalıcı yatırımlardan dolayı Cantürk Alagöz ve ailesine teşekkür ediyorum.”dedi. Bunlar kalıcı şeyler. Unutulmayacak ve kalıcı eserler. İlimizde dört dörtlük eğitim alanı bir kampüs ortaya çıkacak. Rabbim  Herkese memleketimize bir fidan dikmeyi nasip etsin.Büyüdüğünü görmeyi nasip etisn.  Bu gün de 24 Derslik okulumuzun protokolünü imzalayarak ilimize kazandıracağız.”dedi.



Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz’ise, Daha önce  yapılacak olan 24 derslik eğitim tesisinin protokolünü imzalamıştık. 24 Derslik okulun alanını spor salonuna dönüştürdük ve yeni yapılacak olan 24 derslik okul için okul yanında bulunan arsayı sayın valimizin desteği ile kamulaştırılda ve yapılacak olan çalışmalarla  24 derslik okulumuzu yapmış olacağız. Başarılı futbolcularımızın çocuklarıda orada okuyacak. Allah hayırlara vesile etsin.”dedi



Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku