BÖLGEMİZ:
Azerbaycan'dan Gelen Heyet

  Iğdır Üniversitesi ile ortaklaş düzenlenecek olan doğumunun 100 yılında Haydar Aliyev konulu konferans için Iğdır’a gelen Azerbaycan heyeti Ak Parti İl başkanlığını, Iğdır Azerbaycan Kültür Evini ve Ticaret ve sanayi odasını ziyaret ederek görüşmeler yaptı.

 
    Bu arada Ak Parti Milletvekili adayı Cantürk Alagöz ile görüşen  Azerbaycan  heyetti  Kültür evinde bulunan vatandaşlarla da sohbet edip yapılacak olan 14 Mayıs seçimlerinde Azerbaycan’a destek olan Karabağ’ın işgalden kurtarılmasında büyük rol oynayan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Cantürk Alagöz’e destek verilmesini istediler.




   Bakü Yüksek Petrol Okulu Rektörü Elmar Gasımov  Yeni Azerbaycan Partisi Gence Milletvekili Müşfig Caferov, yaptıkları konuşmalarda ,Karabağ savaşına değinerek, savaş boyunca Azerbaycan’ın yanında olan Türk devletine  teşekkür ediyoruz. Bu savaş boyunca yanımızda olan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a yapılacak olan seçimde destek vermenizi istiyoruz. Türkiye Azerbaycan kardeşliğinin daha çok gelişmesini arzu ediyoruz”dediler.
     Iğdır Azerbaycan Kültür Evi başkanı Ziya Zakir Acar ve Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal’da yaptıkları konuşmalarda şunları söylediler: ”Ata yurttan ana yurda hoş gelmişsiniz. 44 gün süren savaşta bizler Azerbaycan’ın yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Bizler Azerbaycan’ı karşılıksız sevdik Iğdır da Azerbaycan kültürünü yaşatmak Türkiye Azerbaycan kardeşliğine katkı sunmak için  çalışıyoruz.”
       Daha sonra   Bakü Yüksek Petrol Okulu Rektörü Elmar Gasımov, Türkistan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Agil Cemal,   Gazeteci Siyaset Bilimcisi  Elçin Mirzebeyli,  Yeni Azerbaycan Partisi Gence Milletvekili Müşfig Caferov, Doktor Üzeyir Rehimov, Gazi Behruz Memmedzade, Eski Komutan, Harp Uzmanı Elxan Şıxaliyev Iğdır Ticaret odası başkanı Kamil Arslan ve Ak parti Milletvekili adayı Cantürk Alagöz ile görüştüler.


 
Alagöz, kent merkezinde seçim çalışmaları sürdürüyor
 Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Iğdır Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz, kentteki esnafı  ve kanaat önderleri ziyaret etti.
Alagöz, daha sonra Azerbaycan Evi’ni ziyaret ederek burada Dernek Başkanı  Ziya Zakir Acar  ve Azerbaycan gelen  heyette yer alan Bakü Yüksek Petrol Okulu Rektörü Elmar Gasımov, Türkistan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Agil Cemal,   Gazeteci Siyaset Bilimcisi  Elçin Mirzebeyli,  Yeni Azerbaycan Partisi Gence Milletvekili Müşfig Caferov, Doktor Üzeyir Rehimov, Gazi Behruz Memmedzade, Eski Komutan, Harp Uzmanı Elxan Şıxaliyev ile bir araya gelerek bazı temaslarda bulundu.
 Daha sonra Alagöz, Iğdır Ticaret ve Sanayi ve Odasını ziyaret ederek Iğdır iş adamlarıyla ve Azerbaycan’dan gelen heyetle toplantı yaptı.



Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku