BÖLGEMİZ:
AZERBAYCAN DİASPORA BAKANLIĞINDAN ÖZKAN AYDIN'A TEŞEKKÜR BELGESİ

Azerbaycan’da bulunan Özkan Aydın,İş adamı Yılmaz Okuklu ile birlikte Diaspora bakanlığını ziyaret ederek Azerbaycan’ın Karabağ zaferiyle ilgili tebriklerini ileterek Diaspora bakan yardımcısı Valeh Hacıyev ile bir süre görüştü.

Bakan Yardımcısı Valeh Hacıyev,’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,”Bizler İki devlet tek milletiz. Azerbaycan işgal altında ki topraklarına kavuşmuştur. Türkiye’nin verdiği desteği unutmayacağız. Sizlerde Iğdır’da yıllardır destek veriyorsunuz sizi ve iş adamı Yılmaz Okuklu’ya teşekkür ederim.”dedi.

Iğdır Azerbaycan Evi Derneği üyesi gazeteci olan Özkan Aydın’da,”Bizler yıllardır Azerbaycan’ın hep yanındayız. Azerbaycan’ın Karabağ’da ki zaferi bizleri mutlu etmiş gururlandırmıştır.Sayın Cumhurbaşkanımız İlham Aliyev ve Recep Tayyip Erdoğan ‘a teşekkür ederiz.Her zaman Azerbaycan’ın yanındayız.”dedi.

Daha sonra Diaspora bakan yardımcısı Valeh Hacıyev ,teşekkür belgesini Özkan Aydın’a vermesi için İş adamı Yılmaz Okuklu’ya verdirdi.

Teşekkür belgesini İş adamı Yılmaz Okuklu gazeteci Özkan Aydın’a vererek başarılar diledi.

Teşekkür belgesinde “Azerbaycan Hakikatlarını dünya içtimiyatına ulaştırılmasında gösterdiğiniz çalışmadan dolayı kutlarız denildi. 


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku