BÖLGEMİZ:
BAŞHEKİM KARAGÖZ”YENİ CİHAZLARIMIZLA HASTALARIMIZA DAHA İYİ HİZMET VERECEĞİZ”

 Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Selahattin Karagöz, Hastanemize almış olduğumuz yeni cihazlarla Iğdırlılara daha iyi hizmet vereceğiz.”dedi.

              Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi Selahattin Karagöz,yaptığı açıklamada şunları söyledi:”  Hastanemiz bünyesinde kullanılmak üzere 3 yeni tıbbi cihazın kurulumu tamamlandı ve yeni kurulan tıbbi cihazlarımızla hasta kabulüne başlandı. Hastanemiz bünyesine kurulan yeni tıbbi cihazlar ve hali hazırda kullanılan tıbbi cihazlarla beraber, Iğdır Devlet Hastanesi olarak tıbbi görüntüleme noktasında en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz.”

                    Iğdır  devlet hastanesine  1-TOMOGRAFİ (BT) , 2-Ultrasonografi (RENKLİ DROPPLER USG) 3-KEMİK DANSİTOMETRİ (DEXA) olmak üzere 3 adet yeni cihaz aldığını söyleyen Karagöz,” Yeni kurulan 128 Kesit Görüntü kalitesi yüksek, Tomografi(BT) cihazı ile birlikte hastanemizdeki tomografi cihazı sayısı 2'ye yükseldi.Özellikle girişimsel işlemlerde ve Meme Usg'de kullanılan görüntü kalitesi ve hızı yüksek yeni cihazla, USG cihaz sayımız 8'e yükseldi.Misyonumuz doğrultusunda hizmet kalitemizin arttırılması ve hasta memnuniyetinin sağlanması için gece gündüz demeden çalışmaya ve en iyi sağlık hizmetini almanız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.Bu düşünceler ile böylesine devasa cihazları ilimize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca'ya, Iğdır Milletvekilimiz Sn. Yaşar Karadağ'a İstanbul Milletvekilimiz Sn. Şamil Ayrım'a,  İl Valimiz Sn. H. Engin Sarıibrahim'e, Iğdır İl Başkanlarımız Ali Kemal Ayaz ve Ersoy İçer'e, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Caner Tazegün'e, tüm Iğdır halkı adına teşekkürlerimizi sunarız.”dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

FEDEK BAĞLARI, çölleşmeye dur diyor!
FEDEK BAĞLARI Gönüllüleri, Yeşil Iğdır'ı yeşil kimliğine tekrar kavuşturmakta kararlı. FEDEK...

Haberi Oku