BÖLGEMİZ:
Berk Kaan Alma Diyetisyen ofisini açtı.

  Diyetisyen Berk Kaan Alma’ın valilik arkasında bulunan Oba İş merkezi 2 kattaki işyeri, Davetlilerin katılımıyla görkemli bir şekilde açıldı.


Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği üyesi hoca Ali Rıza Bozan,okuduğu Kuran-ı Kerim ve duadan sonara, MHP milletvekili Yaşar Karadağ,Eski Ak parti Milletvekili Nurettin Aras,Ak parti il başkan yardımcısı Necdet Karatepe,Milli Eğitim Müdür yardımcısı Ercan Budanur,Ticaret ve sanayi Müdürü Kamil Arslan,Sosyal Yardımlaşma Müdürü Figen Alma,Kamu-Sen başkanı Ali Arslan,15 Temmuz Şehitleri Derneği başkanı Kamber Güzelkaya, tarafından Duaların okunmasının ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.


Katılımcılar ,”Genç diyetisyenimize başarılar dileriz. Hayırlı kazançları olsun ”dediler.
Ofiste yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Ankara mezunu Diyetisyen Berk Kaan Alma,” İş yerimiz Çok amaçlı klinik, hem fiziki olarak hem de cihazlar son sistem. Bizim için önemli olan ‘zayıf’ olmanızdan ziyade sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmiş bireyler olarak mutlu olmanızdır. “dedi.

Alma, Öncelikli amacımız tüm yaşamı kapsayan sağlıklı beslenme alışkanlığını öğretip standart diyet programları yerine kişinin genetik, biyolojik ve sosyal yaşamlarını göz önünde bulundurarak, aç kalmadan doyarak, birçok hastalığın sebebi olan kilo sorununa çözüm bularak, insanlar üzerinde kalıcı değişimler sağlayarak Sağlıklı Beslenme Programları oluşturmak,obeziteyi aza indirmektir.” olduğunu söyledi.

Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı açılışta davetlilere ikramlarda bulunuldu.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

FEDEK BAĞLARI, çölleşmeye dur diyor!
FEDEK BAĞLARI Gönüllüleri, Yeşil Iğdır'ı yeşil kimliğine tekrar kavuşturmakta kararlı. FEDEK...

Haberi Oku