BÖLGEMİZ:
Bir kadın cinayeti daha..

 

Gece saatlerinde Marif Kok, aynı zamanda akrabası olan boşandığı Dilan Kok’a, Karaağaç Mahallesi’ndeki evinde silahla ateş etti. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen Dilan Kok’un cansız bedeni, Iğdır Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Dilan Kok’un 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

Sabah saatlerinde Iğdır Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olan cinayet zanlısı Maruf Kok, ilk eşinden olan çocuklarının ve bazı akrabalarının Dilan Kok hakkında kendisine aldatıldığına dair söylemlerde bulunduğu, bu söylentilerin etkisiyle aşırı alkollüyken saldırıyı gerçekleştirdiği ve pişman olduğu ifadesini verdi. Marif Kok’un cinayetle ilgili sorgusu devam ediyor. KENT YAŞAM




BİRİ DUR DESİN !

2020’de erkekler en az 300 kadını öldürdü

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun verilerine göre, geride bıraktığımız 2020 yılında erkekler 300 kadını öldürdü. 171 kadının ise şüpheli şekilde ölü bulunduğu ifade edildi.

Rapora göre, cinayetlerin çoğu evlerde işlenirken, 170 kadın ateşli silahlarla, 83 kadın kesici aletlerle, 26’sı ise boğularak öldürüldü.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku