BÖLGEMİZ:
Cantürk Alagöz'den Iğdır'a görkemli giriş

 Özel uçağı ile Iğdır’a gelen Ak Parti Iğdır Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz, havalimanından yüzlerce araç ve yoğun bir kalabalık eşliğinde karşılanarak Iğdır’a getirildi.

Yol boyu kurbanların kesilmesi ve sevgi gösterisinde bulunanların yolu kesmesi sonucu havalimanından Iğdır’a yaklaşık 3 saatte anca gelinebildi.

Havalimanındaki kalabalığı gören ve duygulanan Cantürk Alagöz Iğdır’a ilk ayak bastığı anda şu cümleyi kurdu: “Üzerimdeki yükü inanılmaz büyüttünüz. 24 Saat bir ömür sizlere hizmet etmezsem şerefsizim.”


YOL BOYU KURBANLAR KESİLDİ!

Alkışlar eşliğinde seçim otobüsüne binen ve havalimanından Iğdır’a doğru hareket eden konvoy, Havalimanı kavşağı, Küllük köyü girişi, Yaycı köyü girişi, Alikamerli Mahallesi girişi ve çıkışında durdurularak kurbanlar kesildi ve şehir trafiği bir süre kilitlendikten sonra Ak Parti il binası önünde kalabalığa hitap edildi.

Ak Parti Iğdır İl Teşkilatının önünde toplanan kalabalığa Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz bir selamlama yaparak, yorucu bir gündü, yoğun bir gündü, Iğdır tarihinde böyle bir konvoy yoktu, Cantürk Alagöz ve Ak Parti ile birlikte oldu. Güneşin ülkemize ilk doğduğu serhat’ı bekleyen nazlı ovamızın sahipleri hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.” Dedi.

“İLK DEFA BÖYLE BİR KALABALIK GÖRDÜM”

Ardından Ak Partinin ilk kurucu başkanı Mahmut Şek kalabalığı selamladı ve “50 yıldır siyaset yapıyorum ilk defa böylesine yoğun bir konvoy gördüm. Ben Cantürk başkana milletvekili adayı demiyorum, milletvekili diyorum.” dedi.


ALAGÖZ: BENİM BURADA BİR EVİM YOK, ON BİN EVİM VAR

Milletvekili Adayı Cantürk Alagöz Ak Parti İl binasının önünde toplanan kalabalığa bir konuşma yaparak şöyle konuştu:

“Öncelikle hakkınızı helal edin. Ramazanlık ayı ve sizler saatlerdir buradasınız. Verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür diliyorum. Bana ne konuşmam gerektiği ile ilgili bir not verdiler. Hepsini kaldırıp attım. Geçenlerde bir söz duydum, demişler ki Cantürk’ün Iğdır’da bir tane evi yok niye gelip buradan aday oluyor. Benim Iğdır’da on bin tane evim var. Bu şehirdeki bütün evler benim ve canlarımındır. İnanılmaz bir heyecan ve coşku var. Ali Kemal Başkan, ’senin Iğdır sevdanın bir karşılığıdır.’ dedi. Oysa benim ki sevdadan da öte aşk, aşk! Ben Iğdır aşığıyım.”



Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku