BÖLGEMİZ:
CEZAEVİNE IĞDIR AİLE VE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE KALAN ÇOCUKLARDAN KİTAP BAĞIŞI

 

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce, hükümlü ve tutukluların topluma kazandırılma sürecine destek olunması amacıyla " Kitap İyileştirir " sloganıyla  başlatılan "Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası" kapsamında Iğdır S Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunca  başlatılan kitap toplama kampanyasına   Iğdır Aile ve Sosyal Hizmetler müdürlüğü bünyesinde kalan çocuklar kitap bağışı  yaptı.

Kampanyaya destek olmak amacıyla Iğdır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hakan Uşma önderliğinde  İl Müdürlüğü  bünyesindeki kurumlarda barındırılan, koruma ve bakım altında kalan çocuklar ve özel gereksinimli bireyler ile beraber toplam 1071 adet kitap bağışı, Cumhuriyet Savcısı Turgay Kargin ve Ceza İnfaz Kurumu Müdür Vekili Sinan Gültekin eşliğinde gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Savcısı  Turgay Kargin ve Ceza İnfaz Kurumu Müdür Vekili  Sinan Gültekin,kitap bağışından dolayı  Iğdır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü  Hakan Uşma olmak üzere bütün çocuklara  teşekkür ettiler.

Iğdır S Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunca  10 Ocak 2023 tarihinden itibaren Iğdır Adliyesinde ve Iğdır Adliyesi Ek Hizmet Binasında olmak üzere  iki adet stant kurulmuştur. Bu stantlarda 15 Şubat 2023 tarihine kadar kampanya kapsamında  kitap bağış süreci  devam edecektir.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku