BÖLGEMİZ:
CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI AYLİN NAZLIAKA IĞDIR İHMAL EDİLMİŞ BİR ŞEHİR

Kalabalık bir grubun karşıladığı Nazlıaka programda 100 dakikayı aşan bir sunumla tanıtımını gerçekleştirdi. Toplantı sonrası esnafları ziyeret eden Nazlıaka, Iğdır barosu ve ticaret- sanayi odasını da ziyaret etti.

Ziyaret amacının Iğdır halkıyla bütünleşmek olduğunu belirten Nazlıaka,şunları söyledi: “Öncelikle Serhat ilimizi ziyaret edip, halkımız ve teşkilatımız ile bir araya gelerek buluşma gerçekleştirmek istedik. Çünkü Iğdır gerçekten de birçok sorunda yalnız bırakılmış durumda. Bakıldığında özellikle Cumhur ittifakının uygulamakta olduğu politikalar nedeniyle tarım ve hayvancılık bitmiş ve esnaf can çekişiyor. Gençler gelecek kaygısı içerisinde. İnsanların can güvenliği yok. Hakikaten özetle zor bir dönemden geçiyoruz. Bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti hiç bu kadar kötü yönetilmemişti. İşte bu yüzden de Iğdır'a geldik, burada ki vatandaşlarımız ile buluştuk, vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek, çözüm önerilerimizi anlatmak istedik. İl teşkilatımız çok güzel bir karşılama yaptı. Öncelikle bunu söylemek isterim. Arkasından bir salon toplantımız vardı oraya gittik. Salon toplantımıza Parti Teşkilatımızın her kademesindeki yöneticilerimiz, Millet İttifakının paydaşları, Muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşları katılmıştı. Oldukça güzel ve coşkulu bir toplantı oldu. Türkiye’nin gerçeklerini konuştuk, Iğdır'da ki vatandaşlarımızın yaşadığı problemleri konuştuk. Bu düzen hep böyle gitmeyecek. Bu düzen değişecek, bu düzen değiştiğinde, Nasıl bir Türkiye hayal ettiğimizi, neler yapacağımızı, Millet İttifakı ile iktidara yürüdüğümüzde neler yapacağımızı konuştuk.”

              Nazlıaka;  “ülkeyi nasıl yöneteceğimizi Kazandığımız Belediyeler üzerinden göstermeye çalıştık. Belediyelerimizin 7 temel kuralı var. Bu kurallardan bir tanesi ise alımlarda tamamen Liyakate bakılır. İşe alımlarda kişinin bilgisi becerisi, deneyimi ve motivasyonu bu işi yapmaya uygun mu tamamen buna bakılır ve bunu da Belediyelerimiz hayata geçirmiş durumdalar.CHP kadın kolları olarak 100 bin yeni üye parolası ile şu ana kadar 70 bin üye'ye ulaştık. Halkta ciddi bir şekilde Partimizi kurtarıcı olarak görmekte ve Ak parti ve Cumhur ittifakından kurtulma yönünde bir beklentisi var. Gitmediğin yer senin değildir düşüncesi ile her yere gitmeyi çok önemsiyoruz. Bu anlamda sahadayız. Gördüğünüz gibi bu Iğdır’a ikinci gelişimiz.Ayak basmadık yer bırakmayacağız.Pahalılıktan mutfaklar yangın yeri.Kadına şiddet had safhada.Sorunları çözmeye geliyoruz”dedi. 







Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hakan Oğuzhan: Iğdır’ın bir alternatifi...
31 Mart yerel seçimlerinin heyecanı ve adaylar arasındaki rekabette son viraja girildi, Hakan Oğuzhan da bu...

Haberi Oku