BÖLGEMİZ:
DR.CELAL İDEMEN VE TAYİNİ ÇIKAN DOKTORLARA VEDA YEMEĞİ

  Iğdır Devlet Hastanesinde görev yaparken tayini çıkan doktorlara veda yemeği verildi.

         Iğdır Devlet Hastanesinde çalışan Uzm. Dr. Celal İdemen, Anestezi uzmanı Adem Güney, Acil Uzmanı Nihal Özmen  ve Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Emin Barbarus için verilen veda yemeğine Hastane Başhekimi Uzman Dr. Selahattin Karagöz, doktorlar ve hastane çalışanları katıldı.

        Yemekte konuşan Hastane Başhekimi Uzman Dr. Selahattin Karagöz, tayini çıkan doktorlara gidecekleri yerde başarılar dileyerek, “Iğdırda görev yapan doktor arkadaşlarımıza gidecekleri yerde başarılar dilerim. Iğdırda görev yaptıkları süre içerisinde çok azimli ve gayretli çalışarak, bizleri hayli sevindirdiler. Yaptıkları başarılı ve özverili çalışmaları, emin ki gidecekleri yerlerde de yapacaklar. Tayini çıkan doktor kardeşlerime çok teşekkürler ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
         5 yıldan beri Iğdır da fedakârca çalışan Uzm. Dr. Celal İdemen,  Doktorlar adına yaptığı konuşmada şunları söyledi:  Bu veda yemeğini tertipleyenlere arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.5 yıldan beri Iğdır devlet hastanesinde gece gündüz demeden çalıştım.3-4 görevi bir arada yürüterek hastalara şifa dağıttım. Bu nedenle çok mutluyum. Doktorluk fedakarlık isteyen bir meslektir.Zaman zaman baskılara şiddete maruz kalan sağlık çalışanları ,yinede mesleklerini görevlerini hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etmişlerdir.Genç doktorlara tavsiyem,zorluklar karşısında yılmadan vicdanınızın sesini dinleyerek severek mesleğinizi yapınız. Tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Iğdır’ı ,Iğdırlıyı ve sizleri unutmayacağım. İyi ki varsınız. Şimdiden sizleri özledik. Bu yemekle bizleri onurlandıran doktor arkadaşlarımız ve eşlerine, hemşire, sekreter ve eslerine hepinizi seviyoruz.  Sizleri unutmayacağız.”şeklinde konuştu.



Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku