BÖLGEMİZ:
EMLAKÇILAR DERNEK BAŞKANLIĞINA AYHAN TALAN SEÇİLDİ

 Iğdır Emlakçılar Derneği Iğdır ’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve esnafların katıldığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

       Çekişmeli geçen kongrede Ayhan Talan, dernek başkanlığına seçildi.,

        Ayhan Talan çıkan sonucun herkese hayırlı olmasını diledi.Derneğin amacına dikkat çeken Başkan Ayhan Talan, “Iğdır Emlakçılar Derneği olarak kuruluş amacımız ilimizde bu sektörde yapılan tüm hizmetlerin kalitesini yükseltmek. Dernek üyelerimizle sürekli istişare içinde olarak emlak sektörünün karşılaştığı sorunları ve eksik yönlerini değerlendirmeye çalışacağız. Gayrimenkullerin hem alımında hem de satımında vatandaşlarımıza en iyi hizmetin verilmesine gayret göstereceğiz. Yapacağımız haftalık ve aylık toplantılarla vatandaşlarımızın gayrimenkul alanındaki beklentilerini sürekli değerlendirme imkanı bulacağız. Ayrıca Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini istişare ederek gayrimenkul alışverişlerindeki yerel ve bölgesel farklılıkları ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Esnaf odamıza kayıtlı, oy veren ve oylarını kullanamayan tüm esnaf kardeşlerime çok teşekkür ediyorum..

Dernek Başkanlığı seçimimiz emlakçı arkadaşlarımızın katılımı ile yapılmış ve meslektaşlarımızın teveccühü ile başkanlığa seçilmiş bulunmaktayım. Kazanan kaybeden diye bir şey yoktur. Meslektaş dayanışması ile bana verilmiş bir görevdir. Ben de meslektaşlarıma layık olmaya çalışacağım. Mesleği Emlakçılık olan ve derneğimize üye olan insanlar bir çatı altında toplanmışlardır. Bunun dışında gayri resmi emlakçılık yapanların arkadaşların bu işi yapmaları yasal değildir ve bizler dernek olarak bunun önüne geçeceğiz.” Dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

MHP’li Meclis Üyesi Adayları Iğdır’ı...
Iğdır’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclis adaylarının açıklanmasıyla birlikte seçim...

Haberi Oku