BÖLGEMİZ:
Esenyurtlu muhtarlardan Akmugan'a tam destek

 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için CHP’den Esenyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Abdulhadi Akmugan, ilçeyi karış karış geziyor.

2019’da Başakşehir’de CHP Genel Merkezi tarafından belediye başkanlığı için aday gösterilen Abdulhadi Akmugan, CHP’nin görece zayıf kaldığı bir ilçede oyları ciddi oranda artırmıştı. Şimdi ‘yuvam’ dediği Esenyurt’ta aday adayı olan Akmugan, “Esenyurt’u mahalle muhtarları ve gazeteciler gibi toplumu çok yakından tanıyan kesimlerden oluşan bir istişare meclisiyle yöneteceğim” diyor.



MUHTARLARDAN TAM NOT

Esenyurt’ta 43 tane muhtarın tamamını ziyaret eden Akmugan, “43 muhtar, 43 belediye başkanı demektir. Toplumun sorunlarını en iyi bilen mahalle muhtarlarımızdır. Bu nedenle yönetim anlayışımda muhtarların yeri çok önemli. Adaylaşır ve Allah’ın izniyle Esenyurt’u bu kez Meclis çoğunluğuyla bir kez daha kazanırsak değerli muhtarlarımızla birlikte ilçemizi yönetip tüm sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız.” dedi.

Ziyaret edilen muhtarlar Akmugan’ın ilgisi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Yerel yönetim modelinde muhtarları bu kadar önemseyen çok az yönetici olduğunu dile getiren muhtarlar, Abdulhadi Akmugan’ın ziyaretlerine tam not verdiler.


STK'LARDAN DA TAM DESTEK

Kendisi de uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarında üyelik ve yöneticilik yapan Abdulhadi Akmugan'a birçok dernek, federasyon ve sivil toplum kuruluşlarından da destek geldi. Akmugan, "850 dernek ile temasım var. Esenyurt Belediyesi'nin yönetimine geldiğim takdirde bu geniş STK derneğinden de sonuna kadar yararlanacağız. Esenyurt'u istişare kültürüyle birlikte yöneteceğiz" dedi. Serkan Horuz/KENT YAŞAM









Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

FEDEK BAĞLARI, çölleşmeye dur diyor!
FEDEK BAĞLARI Gönüllüleri, Yeşil Iğdır'ı yeşil kimliğine tekrar kavuşturmakta kararlı. FEDEK...

Haberi Oku