BÖLGEMİZ:

 DEĞERDE AĞIR- YÜKDE HAFİF NE VARSA ALIYORLAR

BAŞAKŞEHİR- Ekip halinde dolaşan hırsızlar gündüzden gözlerine kestirdikleri bakkal veya marketleri tespit ederek hazırlık yapıyorlar. Kalabalık bir ekip olarak soyacakları yere gelen hırsız çetesi, kimi kepenkleri keserken kimileride etrafı gözlüyor. Daha sonra ise içeri dalan hırsızlar parada ağır, yükde hafif ne varsa alıp gidiyorlar

“YAKALANAN HIRSIZLAR ÖN KAPIDAN GİRİP ARKA KAPIDAN ÇIKIYORLAR”

Hırsızların hedefinde ki marketlerden biride BaşakşehirZiya Gökalp Mahallesi Atatürk Caddesi Tufan SokakNo 4 de bulunan Gülmar market OLDU. Markete dalan hırsızlar marketin ilk bölümünde bulunan yağları ve tüpleri alarak ortadan kayboldular.

"30 BİN TL ZARARIM VAR"

Hırsızların hedefindeki marketlerden biri olan Gülmar marketin sahibi Nurhat Kamacı yaptığı açıklamada yaşadığı şoku şu sözlerle dile getirdi: “Her sabah olduğu gibi bu sabah da marketi açmak için geldiğimde gördüğüm manzara karşısında şok oldum. Çünkü marketin kepenkleri parçalanmış ve soyulmuştu. Yaşadığım ilk şoktan sonra polise haber verdim ve polis parmak izi ekipleri dahi gelerek gerekli çalışmayı yaptılar. Ancak, gerek bana yapılan bilgilendirmelerden anladığım gerek ise çevrede bu tür soyulma yaşayan komşularımın anlattıklarına göre hırsızlar ya hiç yakalanmıyor ya da yakalansa dahi, ön kapıdan girip arka kapıdan çıkıyorlar. Yani, polis yakalasa dahi, polisten önce tekrar sahalara dönüyorlar. Çünkü hırsızlığın cezası yok. Bizler, kira, vergi, sgk, elektrik ve istihdam gideri verelim veya nasıl ödeyeceğiz diye mücadele ederken birileri 3 dakikada her şeyimizi çalıyor. Öncelikle bu yasa değişmeli ve hırsızlık ceza alacağı suçlar kapsamına alınmalı. Aksi halde bugün ben yarın başka bir arkadaşımız soyulmaya devam edeceğiz. Kamera görüntüsünde de göründüğü gibi 4-5 kişiden oluşan hırsız çetesi 3-5 dakika içinde kepengi kesip içeri dalmışlar ve özellikle sıvı yağlar ve tüpler olmak üzere kısa sürede bana 30 bin lira zarar vermişler.

"YÜZÜNÜ KAPATMIŞ AMA KIÇI AÇIKDA KALMIŞ"

Hırsızların hedefi olan market sahibi Nurhat Kamacı, birde espri yaptı. Hırsızların kafalarını kapattığını ancak hırsızlık anında birisinin pantolonunun düştüğünü ve böyle bir görüntüye rağmen yağları çalmaktan geri durmadığını söyleyerek, kafasını kapatıp kıçını açan hırsızı yakalasınlar ben kıçından dahi teşhir ederim” diyerek olayın bir başka tarafına vurgu yaptı.

Kent Yaşam Gazetesi

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Tuzluca'da kazanan CHP, mazbatayı alan...
Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde seçimi CHP kazandı ancak mazbata AK Parti adayına verildi.

Haberi Oku