BÖLGEMİZ:
Iğdır Adliyesi'nden 'Adalet Ormanları'
2023 yılı 21-26 Mart Orman haftası Iğdır'da unutulmadı.  Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca 'Adalet Ormanı' ağaç dikimi etkinliği yapıldı.

Etkinliğe Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Başaran, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Han Karacaoğlu, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Turgay Kargın, Hâkimler ve Cumhuriyet Savcıları, Denetimli Serbestlik Müdürü, Denetimli Serbestlik personeli ile yükümlüler katılım gösterdi. 

BAŞARAN: VATAN BORCUMUZ

Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Başaran, Ağaçlandırmanın bir vatan borcu olduğuna değinirken şu açıklamalarda bulundu: 
"Vatandaş devlet iş birliğinde bu vatan borcumuzu da en güzel şekilde yapılması gerektiğini söyledi. Ayrıca Iğdır Orman İşletme Müdürü Taner Tazegün’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
               
BİNLERCE FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı Serkan Başaran’ın konuşmasının ardından, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Han Karacaoğlu, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden sorumlu Cumhuriyet Savcısı Turgay Kargın, Hâkimler ve Cumhuriyet Savcıları, Denetimli Serbestlik personeli ile yükümlüler tarafından Adalet Ormanı ağaç dikimi yapıldı.  Binlerce fidan toprakla buluştu.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Iğdır'da Atatürk'e hakaret eden...
Iğdır’da sosyal medya hesabında Atatürk’e hakaret eden şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak...

Haberi Oku